Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, премахнете негативните мисли! Козирози, отделете повече време на близките си

Денят не е благоприятен за проява на активност. Настроението и емоциите лесно могат да излязат извън контрол. Докато се чувствате спокойно и се усмихвате, в следващия момент може да избухнете вбесени от нещо.

Овен – Днес ще имате правилна преценка за събитията около вас и благодарение на своевременната ви намеса обстоятелствата ще се променят в положителна светлина. Може да срещнете обаче пречки и затруднения.

Телец – Вие сте мъдри хора, но понякога перфекционизмът ви прави да изглеждате твърдоглави в очите на хората. Днес се постарайте да не се месите в живота на членовете на вашето семейство и не се опитвайте да контролирате всичко около себе си.

Близнаци – Днес не участвайте в спорове и дискусии, избягвайте клюките, не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликти. Не се опитвайте да преодолеете ниския жизнен тонус с енергийни напитки.

Рак – Фокусирайте вниманието си само върху това, което може да ви направи щастливи, премахнете негативните мисли от ума си, които изобщо не ви помагат. Потърсете съвет за това, което ви тревожи, защото тези, които ви обичат, могат да ви помогнат повече, отколкото си мислите.



Лъв – С нарастването на Луната ще се почувствате много по-жизнени и ще останете далеч от лошите чувства, така че най-оптимистичната ви страна ще надделее и ще можете да се подготвите за промените, от които животът ви се нуждае сега.

Дева – Семейната ситуация може да ви извади от релси и макар да сте много разумни, рискувате да се поддадете на детски реакции в моменти, в които се очаква да се държите като зрял и пълноценен човек.

Везни – Може да имате емоционални възходи и падения, но ще се стабилизирате и ще насочите потенциала си в правилната посока. Истината ще ви помогне да се освободите от напрежението и да се почувствате по-добре.

Скорпион – С вашето спокойствие и позитивност ще бъдете живо вдъхновение за околните. Страстта днес ще изпълни тялото ви и ще залее мислите ви с романтични фантазии и спомени. Ако имате партньор до себе си, намерете начин да прекарате качествено времето си.

Стрелец – Манипулацията и изкривяването на истината са възможни днес, така че не вярвайте на всичко, което чувате и виждате. Конфликти с партньор са възможни поради разминаване на интереси и разбирания. За щастие, в крайна сметка всичко ще свърши добре.

Козирог – Днес ще се чувствате уверени в себе си. Вече сте взели своите решения. Необходимо е да моделирате очакванията си и да се адаптирате към ритъма, който животът ви налага. Прекарайте повече време с близките си.

Водолей – Добър ден за релакс или забавления. Отдайте се на приятни преживявания и оставете настрана всички неотложни въпроси. Този ден ви е даден, за да усетите пълнотата и радостта от живота.

Риби –
Луната ви придава специален магнетизъм и чар. Ще излъчвате позитивни и добри вибрации. Денят може да ви поднесе нещо неочаквано, което да ви развълнува. Отпуснете се, поглезете се и правете само това, което ще ви направи щастливи.