Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, работете над себе си. Везни, справяте се с всичко!

Овен – Финансовите въпроси ще изискват внимание. Трябва да внимавате за разходите и да избягвате разходите за моментните желания. От приятели или познати можете да получите оферта относно планове за бъдещето.

Телец – Отнасяйте се критично и внимателно към нетрадиционното печелене на пари чрез Интернет - резултатите може да не са толкова розови, колкото изглеждат, а по-скоро плачевни. Прибързано взетото решение може да провокира конфликт в семейството или кавга с любим човек.

Близнаци – Добре е да прекарате деня в спокойна атмосфера и да не предприемате никакви приключения, защото планетарното влияние днес е противоречиво. Ако положите основните си усилия за работа, те ще се изплатят в бъдеще.


Рак – Звездите съветват да останете сами известно време и да оставите истинските си чувства да излязат на повърхността. Този ден е благоприятен за работа върху себе си, върху тялото и душата си. Отделете време за козметични процедури!

Лъв – Семейният живот ще бъде стабилен и спокоен, така че не трябва да очаквате нещо изключително от звездите. Мълчанието в къщи винаги е по-добро от постоянното викане и мърморене.

Дева – На вашето трудолюбие може да се завиди. След като веднъж се захванете с работа, е почти невъзможно да спрете. В любовта ще си зададете много въпроси, които няма да можете да пренебрегнете. Може би е време за честен разговор с партньора ви.


Везни
– Трябва да се доверите на някого, затова днес поговорете с близък приятел. Ще бъдете доста продуктивни на работното място и лесно ще се справите с всички предизвикателства. В областта на любовта се чувствате несигурни, но страховете и съмненията ви са неоснователни.

Скорпион – Обърнете внимание на знаците, които ви представя съдбата. Разбира се, не трябва да се стига до крайности и да се разчита само на Провидението. Успяхте да подобрите позицията си, постигайки големи крачки за кратък период от време. Но сега се борите със съмнения, които изпиват цялата ви енергия.

Стрелец – Днес вдъхновението ще ви посети, ще искате да създадете нещо ново! За съжаление, натрупаните задачи и други рутинни дела е малко вероятно да ви позволят да осъществите напълно желанията си. Ще ви дойдат нови идеи и лесно ще можете да ги реализирате.


Козирог – Ако имате желание да се утвърдите и ако се съди по хороскопа, това е напълно възможно. Взаимоотношенията с хората на работното място трябва по-скоро да станат по-топли. Опитайте да се оправите с колегите, с които сте в противоречие.

Водолей – Семейните Водолеи се съветват да не налагат повишени изисквания към избраника си и към децата. Свободните представители на вашия зодиакален знак ще бъдат в светлината на прожекторите.

Риби – Не бива да бъдете прекалено критични и строги към себе си, дори ако вашите очаквания не са изпълнени. Опитайте да си почивате от време на време и не пропускайте да се насладите на деня.