Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, с Луната във вашия знак днес имате много енергия!

Препоръчително е да прекарате повече време със семейството и близките си, родители, деца, които живеят настрана. Това ще ви изпълни с вътрешна сила, радост и самоувереност .

Овен – Луната е в сектора на дома и семейството, което подсказва да се посветите на тях. Преразпределете отговорностите, така че всички да се чувстват комфортно. Бъдете търпеливи и дипломатични с близките си. Търсете решения, които да са удобни за всички.

Телец –Ако сте имали досега някакви трудности, днес вече може да се появи светлина в края на тунела. Денят е подходящ за обсъждане на общи семейни въпроси и правене на планове за бъдещето.

Близнаци – Днес няма да търсите грешките на другите. Ще прониквате в душата на хората, с които общувате и ще успеете да намерите най-доброто в тях. Усмивката ви е най-красивият аксесоар. Използвайте я, за да привлечете вниманието на човека, който харесвате.

Рак – С Луната е във вашия знак имате много енергия и ще се справите с всички належащи въпроси. Можете да демонстрирате своите способности и таланти пред другите, да намерите подкрепа за вашите идеи.

Лъв – През днешният ден е възможно да има някои изненади, събития, които никой не би могъл да предвиди. Днес най-добре да не с споделяте своите тайни. Уважавайте другите и не поставяйте личните интереси над техните.

Дева – Луната транзитира във вашия дом на приятелството, което прави събитията от деня динамични. Няма да има проблеми в личните взаимоотношения, защото днес сте склонни да отчитате интересите и желанията на близките, да се грижите за тези, които са ви скъпи.

Везни- Не е изключено да станат някои изменения около вас, подготвени много преди това във времето. Стар проблем ще намери неочаквано своето решение. Личните ви отношения може да получат нов импулс.

Скорпион- Имате дарбата да пленявате другите с думи, да убеждавате събеседниците си със силата на вашите аргументи. В любовта разговорите и интелектуалният компонент са по-важни от всякога. Един завладяващ разговор с любимия човек може да запали огъня на страстта.

Стрелец- Вашето мнение сега има голямо влияние върху някои хора от обкръжението ви, така че мислете внимателно преди да кажете нещо. В любовта са възможни изненади. Вероятни са непланирани срещи, включително романтични.

Козирог- Ден, в който има голяма вероятност да се изпълни ваше желание. Луната повишава вашата самоувереност и жизнена енергия. Развитието на ситуациите до голяма степен зависи от вашия начин на комуникация.

Водолей- Денят като цяло е добър, но въпреки това не се нагърбвайте с допълнителни отговорности и задачи. Могат да се появят причини от нищото, които да предизвикат вашата нервност и раздразнителност. Постарайте се да не влизате в пререкания с хората около себе си.

Риби- Денят за някои ще бъде доста динамичен и в крайна сметка изморителен. Избягвайте всякакво претоварване както умствено, така и физическо. Въздържайте се от неуместни желания. Ако имате възможност, подсигурете си един релаксиращ ден.