Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ще имате повод за радост!

Овен – Важни събития и промени са малко вероятни. Бързо ще се справите с текущите задачи. Можете да се срещнете със съмишленици, да обсъждате общи планове и също така да се договорите за сътрудничество с потенциални партньори.

Телец – Вие сте поизнервени, притеснени, вземате всичко, което се случва, навътре в себе си. Не са изключени разногласия с други хора, включително с най-близките. Вероятността за семейни кавги е висока и за да се възстанови мирът, ще е необходимо да положите усилия.

Близнаци – Днес нещата може да се наредят добре, ако разчитате предимно на себе си и нямате много очаквания от околните. Дори онези, които неведнъж са ви подкрепяли преди и са ви обещали помощ, сега ще са заети със собствените си дела.

Рак – Първата половина на деня ще се развие добре, ако запазите здравия си разум и не търсите поводи за капризи. Няма да е лесно да се съпротивлявате на изкушенията, но ако се поддадете на тях, ще загубите повече, отколкото можете да си представите. Постепенно ситуацията ще се промени към по-добро, ще има повод за радост.

Лъв – Не всичко е толкова сложно и объркващо, колкото изглежда на пръв поглед. Всъщност може да има двусмислени ситуации, но много от проблемите ще бъдат решени по-късно от само себе си и появилите се проблеми скоро ще загубят значение. Така че нямате сериозни причини да се притеснявате.

Дева – Денят няма да има някакви значителни събития, но като цяло няма да е лош. Ще имате възможност да довършите нещата, които сте започнало по-рано. Вероятно ще намерите отговорите на въпроси, които ви интересуват.

Везни – Денят съдържа в себе си стресиращи елементи. Проблеми могат да възникнат от там, откъдето най-малко очаквате. Някои ваши постъпки предизвикват объркване у другите. Може да ви критикуват. Не е изключено да имате разногласия с някого.

Скорпион – В днешния ден са възможни досадни недоразумения и малки неприятности. Но те няма да развалят настроението ви - към всичко се отнасяте спокойно. Не се съмнявайте, че ситуацията ще се промени към по-добро.

Стрелец – Денят ще е труден, но не е толкова зле. Много неща зависят от вас самите. Ако не се поддавате на провокации, не поемате рискове, не вземате бързи решения, тогава няма да възникнат сериозни проблеми. Близък приятел ще ви даде съвети, които ще се окажат много полезни.

Козирог – В началото на деня ще имате поводи да сте нервни, но ситуацията ще се промени бързо към по-добро. Неочаквани предложения са възможни. Ще имате шанс да се реши някакъв стар проблем (може в работата). След като се справите с него, ще се почувствате много по-добре.

Водолей – Благоприятен ден за общуване и лични контакти. Можете да намерите общ език с всеки, и за това дори не трябва да полагате някакви усилия: достатъчно е да се държите естествено и спокойно. Дребни подаръци не са изключени.

Риби – Първата половина на деня е добра и само за няколко часа ще успеете да свършите повече неща. Не са изключени важни открития или добри новини. Някои ще предприемат някакви промени и няма да съжаляват за това.