Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ще получите шанс, който не бива да пропускате

Овен – Вие обичате да нарушавате правилата, искате да се откроявате сред другите и да вървите по свой собствен път. Откроявате се със своя силен индивидуализъм. Космическите енергии на този ден възбуждат сетивата ви.

Телец – Не планирайте на този ден интензивна дейност - най-вероятно няма да имате достатъчно време или енергия за изпълнение на планираното. Възможни са приятни събития, свързани с пътуване, любов или децата.

Близнаци – Днес се оставете на потока на живота. Излезте на разходка сред природата, където околната среда ще бъде неизчерпаем източник на оптимизъм и вдъхновение. Благоприятно е за срещи и развлечения.

Рак – Днес ще ви се предостави шанс, който не бива да пропускате. Незавършени дела винаги има, но е по-добре да започнете нещо ново. Истина е, че вашето начинание може да предизвика недоволството на хората, които ви заобикалят.



Лъв – Ще бъдете доста нервни и действията ви ще се подчиняват на променливото ви настроение. Подберете си компанията. Общуването с околните може да ви доведе до двете крайности - както до раздразнение, така и до успокоение.

Дева – Добър ден за планиране. Възможни са неочаквани подаръци или добри сделки. Няма да има проблеми в личните взаимоотношения. Не е изключена случайна среща с човек, на когото ще се зарадвате много.

Везни – В личните отношения не оставяйте чувствата да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания може да се чувствате объркани или разколебани. В момента не сте съвсем обективни да видите реалността такава, каквато е.

Скорпион – Днес ще бъдете с приповдигнат дух и ще се чувствате вдъхновени. Може да срещнете проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство. Потърсете си добра компания, за да не се чувствате самотни и ще прекарате хубави моменти.



Стрелец – Очаква ви спокоен ден. Добро време за укрепване и развитие на отношенията в семейството. Днес ще трябва да проявите находчивост, за да се справите с нестандартна ситуация. Починете си добре, за да имате сила и енергия за следващия ден.

Козирог – Днес ще имате склонност леко да надценявате своите възможности и сили, готови сте и за определени рискове. Към това ви подтикват обзелите ви чувства на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Водолей – Ще бъде възможно да се приложат някои стари идеи, да се върнете към планове, които преди това не сте могли да реализирате. Човек от близкото ви обкръжение се нуждае от вашето внимание. Отделете време да поговорите и заедно да решите проблемите.

Риби – Настроението ви ще е променливо. Понякога дребни неща ще ви накарат да изгубвате търпение. Не споделяйте тайните си и желанията с никого. В края на деня е вероятно да получите важна информация.

Четете още: Деви, през септември се отдайте на любов, лудост и много страст