Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ще се справите с предизвикателствата! Скорпиони, планирайте нещо ново

Денят ще ви донесе много провокации. Ако се включите в тях с неуместни думи, от това могат да възникнат различни бъдещи усложнения и проблеми. Правете компромиси.

Овен – Марс ще извади най-доброто и най-лошото от вас. Въоръжете се с търпение и дръжте под контрол всичките си плюсове и минуси. Не им позволявайте да ви контролират, това би объркало картите ви. Съсредоточете се върху работните си планове.

Телец – Може да се изненадате от отношението на приятел или колега, който не се застъпва за вас в решаващ момент, а напротив, оттегля се на незабележимо място и изчаква да отмине вашата емоционална „гръмотевична буря“.


Близнаци – Помислете и за вашите нужди и цели и предприемете всичко, за да ги приведете в съответствие с необходимото и направете за себе си това, което можете. Ще бъдете много щастливи да участвате в социалния живот.

Рак
– Днес ще се чувствате малко не на място, но в крайна сметка ще се справите. Ще намерите убежище вкъщи, дори не в разговор по дадена тема, а по-скоро в тишина и спокойствие. Повтаряйте си мантрата: “Аз съм необикновено същество.“

Лъв – Възможни са внезапни финансови промени или приходи. Можете да повдигнете духа си навсякъде, само трябва да знаете как. И вие го знаете добре в подсъзнанието си. Вие не само ще просперирате доста добре, но и съвсем естествено и гладко ще създадете нови взаимоотношения.


Дева – Този ден ще ви донесе много провокации. Ако се включите в тях с неуместни думи, от това могат да възникнат различни бъдещи усложнения, проблеми или приключения. Съгласете се на компромиси.

Везни – Вече сте научили много. Това ви дава правото да преминете една стъпка по-високо. Ще има още много работа върху себе си, но вие вече знаете как да го направите. Пригответе се да се съсредоточите върху детайлите сега.

Скорпион – Помислете за живота си с уважение и спокойно планирайте нещо ново, което ще го обогати. Внимавайте да не се обидите на някого или да направите това, което не искате да правите под влиянието на Черната Луна.


Стрелец
– Някъде ще ви очаква частица изненадващо щастие под различна форма. Много малки неща ще ви зарадват, а вие ще зарадвате други хора. Ще бъдете по-малко борбени, по-малко агресивни към тези, които го заслужават.

Козирог
– Ако работите, ще се сблъскате с бюрократични спънки или с глупостта на не особено компетентен началник или колега. Ще се справите добре, ако планирате всичко правилно и след това се придържате към този план.

Водолей
– Ще разберете, че не искате повече така и ще започнете да работите върху това, което смятате за по-добро. Ще имате успех, макар че не може да се каже, че всичко ще върви гладко, без пречки. Важна ще е корекцията на приоритетите.

Риби – Мечтателните Риби очакват някои мечти да се сбъднат без тяхната намеса. Това е ден, създаден за музика, танци и мистериозно превръщане на мечтите ви в реалност. Поне опитайте. Визуализирайте това, което ви е най-скъпо.