Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ще се влюбите от пръв поглед

Овен –Този ден е доста успешен - както в личен план, така и на работното място. Вашата способност за правилно разбиране на хората и уважението, с което се отнасяте към техните слабости и заслуги ще бъдат особено успешни.

Телец – Днес няма да имате никакви проблеми и всичко, което сте планирали напълно ще се реализира. Ако искате да изглеждате привлекателни в днешния ден, сложете си една широка усмивка на лицето и действайте. Но…използвайте ума си преди сърцето.

Близнаци – Възможно е да забележите, че някои хора ви наблюдават със завист в очите. Не се притеснявайте, те не могат да ви наранят, ако не им позволите. Възможно е неочаквано да срещнете приятели от детството.

Рак – Вие сте креативни днес и трябва да го използвате, за да откриете нови територии и нови начала. Не се изненадвайте, ако се влюбите тази вечер от пръв поглед в някого, когото за първи път виждате. Очаквайте неочакваното в любовта.

Лъв – Благоприятно време за представителите на знака. Късметът сам идва в ръцете ви и най-важното е да не го отблъснете. Днес лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора и да ги предразположите към себе си.

Дева – Всички нови неща пристигат навреме при вас. Днес мнозина Деви ще хванат птицата на късмета за опашката. Повишаване на жизнения тонус ви прави енергични. Старайте се да се възползвате от това благоприятно време, както в работата, така и в отношенията.

Везни – Подреждането на небесните сили обещава хармонично развитие на събитията и материалното благосъстояние. Обстоятелствата предоставят на Везни възможността да постигнат успех буквално във всяка област.

Скорпион – Подобрете социалния си живот. Използвайте очарованието си, за да разширите социалния радиус до нови посоки. Възможно е да срещнете човек, който да е вашата сродна душа.

Стрелец – Вие сте изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм. Днес притежавате една особена привлекателност и обаяние, което създава множество възможности за флиртуване. Време за гореща и страстна вечер.

Козирог –Заобиколете се с хора, които ви обичат безусловно, защото се нуждаете от подкрепа, а не от критика. Думите на другите ще имат голямо влияние върху вас, така че ще се смеете, когато ви насърчават и ще бъдете тъжни, когато ви критикуват.

Водолей –Силната позитивна енергия, която излъчвате ще бъде причина много погледи да сe насочват към вас. Хората ще се чувстват добре във вашата компания. Не забравяйте, че усмивката ви е най-красивият аксесоар и затова я използвайте по-често.

Риби – Ако видите, че усилията ви да привлечете вниманието на някой към себе си не дават особени резултати, откажете се! Огледайте се по-добре около себе си, може би търсите любовта на грешното място.