Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, съдбата дава път на смелите! Водолеи, денят ви изненадва с нови възможности

Не трябва да се започват дела от голям мащаб. Не развивайте много активна дейност. Им вероятност да станете жертва на интриги.

Овен – Не се притеснявайте, ако първата половина на деня нещата не вървят точно по план. По това време не са изключени всякакви изненади. Може да има нееднозначни ситуации, затова е най-важно да не бързате с решенията, а спокойно да изчакате.

Телец – Някои нерешени въпроси и трудности от миналото могат отново да се издигнат на повърхността, нуждаейки се от вашето спешно и незабавно внимание. Налага се да решите тези проблеми решително сега и веднъж завинаги.


Близнаци - През този период изберете по-лека диета и включете повече фибри в менюто си под формата на повече плодове и зеленчуци. По този начин ще подпомогнете не само храносмилането, но и метаболизма.

Раци – Взаимоотношенията ви днес може да бъдат помрачени от вашата несигурност и неразумни подозрения. Ако сте свободни, не забравяйте, че съдбата благоприятства смелите - ако искате нещо, ще трябва да предприемете действия!

Лъв – Днес много хора могат да ви потърсят за мнение или за съвет. Поведението ви към партньора ви е малко студено, без особена причина да е така. Променете отношението си и се опитайте да бъдете по-любезни и внимателни.

Дева – Въпреки че в момента в живота ви се случват много неща и проблеми, трябва да се постараете да не позволявате това да повлияе на връзката ви. Ако сте необвързани, време е да се принудите да излезете от коловоза, иначе е малко вероятно нещата да се променят.


Везни – Има някои ситуации в живота ви, които далеч не са задоволителни. Затова не просто стойте в очакване нещо да се промени само по себе си. Вземете нещата в свои ръце и се осмелете да направите промените, от които имате нужда и които ще донесат облекчение и радост.

Скорпион
– Първата половина на деня може да е по-лека и интересна, дава възможност да се решат много въпроси и да се изпълнят задачите. Избягвайте да се притеснявате за дреболии. Емоционалният фон е леко напрегнат и не всички представители на знака ще успеят да запазват спокойствие.

Стрелец – Възможно е да се появят нови обстоятелства, за които преди не сте знаели. Нежелателно е да давате сериозни обещания: спазването им ще бъде по-трудно, отколкото си мислите. Първата половина на деня е по-добра.

Козирог – Денят преди обяд е успешно и ползотворно време. Няма задачи, с които да не можете да се справите. Ако възникнат проблеми, на помощ идват колеги, приятели. Възможно е да направите неочаквани открития, както и да получите някои вдъхновяващи новини.


Водолей – Денят може да ви изненада с нови възможности, които ще е жалко да пропуснете. Вероятно ще срещнете хора, които не сте виждали отдавна. Това е добър ден за размисъл за бъдещето, правене на планове и обсъждане със съмишленици.

Риби – Не са изключени спорове, разногласия с хора от вашето обкръжение, но вие ще успеете да изгладите „острите ръбове“ и да избегнете открит конфликт. Все пак е препоръчително да се отложи обсъждането на важни въпроси.