Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, съдбата ви изпраща знаци. Водолеи, нуждаете се от почивка

Денят има силна енергия, която трябва да се научите да управлявате, иначе може да бъде разрушителна.

Овен – Първата половина на деня ще бъде по-спокойна и приятна. Ще бъде трудно да се избегнат спорове през втората половина на деня. Понякога вие сами ще ги провокирате, а упоритостта няма да ви позволи да направите дори незначителни отстъпки.

Телец – Хубаво е днес да си починете добре, да прекарате този ден със семейството и приятелите си. И тогава ви е гарантиран заряд от енергия и благополучие. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване.

Близнаци – Днес ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Старайте се да не се преуморявате следобед. Това време е по-подходящо за почивка, отколкото за упорита работа.

Рак – Съвпадение или някакво привидно незначително събитие може да отбележи началото на голяма промяна към по-добро. Ще бъде полезно да поемете инициативата. Опитайте се да забележите знаците, които съдбата ви изпраща през целия ден.

Лъв – Днес има голяма вероятност да сте в объркваща ситуация и да се карате с любим човек заради дреболия. Трябва да внимавате с новите запознанства, особено ако се опитват твърде много да ви заинтересуват с идеите си.

Дева – В началото на деня ще ви бъде трудно да се концентрирате, да решите какво е наистина важно и какво може да почака. Комуникацията с другите понякога ще бъде доста напрегната. Втората половина на деня ще бъде много по-успешна. Влиянието на положителните тенденции ще се увеличи.

Везни – Емоционалните и физическите натоварвания могат да доведат до влошаване на вашето състояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни и да не приемате нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Скорпион – Благоприятен ден за физическо натоварване, защото тялото ви не може без това. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще бъдат от полза за нервната система, както и за цялото тяло.

Стрелец – Избягвайте да правите лекомислени неща, бъдете много внимателни в този ден. Има възможност да сглупите за нещо, за което по-късно ще съжалявате. Опитайте се да избягвате емоционални конфликти и ситуации, които водят до безплодни спорове.

Козирог – Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и с повишен самоконтрол, днес можете просто сериозно да се препънете. Научете се да не приемате всичко, което виждате и чувате за чиста монета.

Водолей – Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и липса на сън, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и висококачествена почивка.

Риби – Ако погледнете реалистично на нещата, можете да избегнете напразни надежди и разочарования. Споделете плановете си с близки - вероятно ще ви бъдат дадени добри съвети, предложена реална помощ.