Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, вие сте в магичен период, пълен с изненади и щастие

Овен – Вие се чувствате пълни с енергия и сте уверени, че правите всичко правилно, но поради това може да изпаднете в противоречия с околните. Това е оптимално време да планирате бъдещето си без страхове, с надежда и успех.

Телец – Днес сантименталността, екстравагантността, капризността могат да бъдат характерни за вас. Не са изключени малки грешки, неуспешни покупки и парични загуби. Взаимоотношенията с противоположния пол могат да станат ненадеждни.

Близнаци – Вземането на юздите на живота ви трябва да бъде вашата първа цел, спрете да търсите подкрепа в другите, когато трябва да взимате решения и вместо това решавайте сами. Днес ще живеете интензивно.

Рак – Вие сте в магически период, пълен с изненади и щастие. Не се колебайте, позволете си да бъдете ръководени от вашата интуиция и ще видите как ви се получава всичко. Ще проявите гъвкавост и ще се приспособите лесно към промените.

Лъв – Това е чудесен ден за одит на семейния ви бюджет, планиране на разходите за бъдещето и да помислите как да получите още по-голям доход. Дори и в любовта днес ще бъдете доста практични.

Дева – Усъвършенствайте изкуството на дипломацията. Потърсете компромис, който да задоволи и двете общуващи страни. Опитайте отново да почукате на вратите, които не са били отворени преди, защото днес има шанс да ви отворят.

Везни – Днес имате голям потенциал. Този ден ви дава активност, творчески усет и практическа изобретателност. Такъв великолепен коктейл, ако го смесите в правилните пропорции, ще ви помогне да премахнете с лекота всяка задача, която стои пред вас.

Скорпион – Днес вашите мисли постоянно ще се въртят около неотложни дела. Като цяло, денят ще бъде много успешен, можете да решите стари проблеми. Успокойте поривите си, в противен случай не сте далеч от конфликти.

Стрелец – Общата атмосфера на деня обещава да бъде положителна. Възможно е да проявите интерес към благотворителността. Пазете се от прекомерни емоции и ревност в романтичните взаимоотношения.

Козирог – Общият емоционален фон е благоприятен, ще поддържате оптимизъм и добро настроение през целия ден. Само не тормозете околните със заядливост и мърморене, дори ако изглежда, че правят всичко погрешно.

Водолей – Днес вие сте в състояние да излезете с елегантни и гениални решения на проблемите, с които другите не могат да се справят. Ако искате да запазите мира в семейството, ще трябва да направите някои отстъпки и компромиси.

Риби – Днес приятелства, партньорски отношения, семейни въпроси, финансови въпроси или професионални контакти могат да бъдат обект на съмнения и преживявания. Не проявявайте себелюбие и прекомерна гордост.