Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, внимавайте с флиртовете на работното място

Овен- Днес ще сте склонни да надценявате своите сили и възможности, готови сте да рискувате. Към всичко това ви подтикват повишеното чувство на оптимизъм и ентусиазмът ви, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна.

Телец- Днес е нужно да проявите повече сдържаност и да не се поддавате на инстинктите и поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В семейните отношения е възможна конфронтация на мнения, но скоро ще бъде възможно постигането на споразумение.

Близнаци- Малко трудно ще можете да осъществите всичко, което сте планирали за деня. Ще бъдете фокусирани върху работа, където можете да покажете интелекта си, но не забравяйте да си починете и да отпуснете ума си. Любовните срещи ще бъдат твърде емоционални.

Рак- Днес ще бъдете романтично настроени, а някои твърде заети с флиртуване на работното място. Ще се проявите като твърде интересни събеседници и внимателни слушатели. Някои от вас са застрашени от влюбване от пръв поглед.

Лъв- Днес сте доста реалистично настроени и ще успеете да повлияете и на другите да гледат по същия начин на нещата. В някакъв момент може да изпитате напрежение и може да проявите лека агресия като начин да се освободите от него.

Дева- Вие сте отворени към всякакви нови идеи. В работата си ще проявите прецизност. Креативността ще бъде вашата силна страна. Прекрасно време за пътуване и командировка. По този начин ще получите нови разнообразни и положителни емоции.

Везни- Днес ще сте податливи на емоциите и чувствата, трудно ще останете верни на своите принципи, тъй като денят ви ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да устоите. Ефикасно ще се справите с проблемите.

Скорпион- Необходима ви е някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от натрупаната излишна енергия, която може да премине в лесна раздразнителност. Вие сте оптимисти в любовта и ще бъдете по-отворени към партньора си.

Стрелец- Днес ще бъдете доста активни и дейни. Чувствате се удобно в собствената си кожа и сте наясно с промяната, която преживявате. Ще бъдете отворени към нов начин на мислене и нови възможности.

Козирог- Денят може да се окаже сложен и труден за мнозина от вас. Днес ще трябва да работите усилено и резултатите ще бъдат задоволителни. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите подробно ситуацията.

Водолей- Бъдете внимателни през деня! Днес за вас ще са присъщи прекалената доверчивост, стремителност и необмислени постъпки, както и праволинейност. За някои от вас денят ще бъде наситен с интересни събития.

Риби- Денят е благоприятен за общуване, но внимавайте да не навлизате в спорове. Днес интуитивно ще чувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето от вас ще бъдат заети с личните си любовни истории.