Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, време е за нови запознанства

Овен- Днес оставете нещата да следват собствения си ход на развитие. Запазете си малко лично пространство и време само за себе си. Внимавайте да не възникват разногласия поради несъвпадане на интересите с близките ви. Помислете върху техните предложения. Всичко може да бъде договорено мирно.

Телец- Началото на този ден може да бъде малко трудно и преди обяд е по-добре да не предприеме нищо особено важно и сложно. По-късно енергията ви ще се увеличи и ще стане по-лесно да се концентрирате. Избягвайте да предизвиквате спорове у дома си и подсигурете мир и спокойствие както на себе си, така и на близките ви.

Близнаци- Засилва се вашата общителност. Вие без друго обичате да говорите много, а сега планетарното влияние увеличава това желание. Внимавайте, тъй като собственото ви лекомислие може да ви докара проблеми, без да ги очаквате.

Рак- Денят може да започне малко напрегнато, но постепенно всичко ще започне да се нарежда. Подходящо време за разходка, среща с приятели, нови запознанства, при това ще направите страхотно впечатление.

Лъв- Днес се въздържайте от започване на нови сериозни проекти. За някои от вас денят може да се окаже необикновен и вълнуващ. Възможно е да преживеете нещо изненадващо и необичайно. Планетните енергии ще благоприятстват влюбените.

Дева- Обстоятелствата около вас може да не се развиват така както на вас ви се иска, но трябва да се приемат спокойно и смирено. Гледайте по-реалистично на живота и не се оставяйте някои хора от вашето обкръжение да ви пълнят главата с техните приумици.

Везни- За да избегнете някакъв проблем, ще ви се наложи да проявите изобретателност и находчивост. Не се предоверявайте на никого повече от необходимото. Не е необходимо да влизате днес в различни роли, бъдете просто себе си. Отпуснете се и повече релаксирайте!

Скорпион- Нуждаете се от рационална преценка коя е най-добрата от всички възможности, които стоят пред вас и коя да изберете. Добре е да уравновесите чувствата си, тъй като безпокойството и емоционалната нестабилност пречат на разума и обективизма ви. Второ - чуйте и друго мнение.

Стрелец- Днес е препоръчително да бъдете по-въздържани в думите и постъпките си! Единствено така ще избегнете опасността от грешки поради вашата импулсивност и прибързаност в действията. Избягвайте да се претоварвате както физически, така и психически.

Козирог- Днес е възможно да имате приятни моменти, но също така не е изключено и да срещнете трудности. Проявете повече разум и сдържаност - това е единственият начин да избегнете необмислени думи и действия.

Водолей- Вашият успех ще зависи до голяма степен от това дали можете да оцените правилно ситуацията и да приемете новите възможности, които започват да се откриват пред вас, а също и от умението да се държите на положение. Много е важно да знаете какво трябва да правите и най-вече какво да говорите.

Риби- Въздържайте се от неуместни претенции през този ден. Благоприятна ще е всяка работа и общуване с хора, които са близки на вас по дух и разбиране. Любовните отношения ще бъдат спокойни и хармонични.