Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, време е за романтика. Везни, щастието е на ваша страна!

Овен – Ще имате нови планове и ще насочите усилията си натам. Ще бъдете приятно впечатлени от нещо ново. Може да се появят нови обстоятелства. Има много благоприятни възможности, но те също крият риск.

Телец – За вас е по-добре да оставите другия човек да говори и да се концентрирате върху ролята на слушател. По този начин бързо ще разберете дали тази личност наистина е толкова чаровна, или има склонност да преувеличава.

Близнаци – Работете усърдно, обмисляйки всеки детайл и обръщайки специално внимание на материалната страна на въпроса. Късметът е на ваша страна, но основното нещо е да не седите и да не чакате успехът да дойде от самосебе си.

Рак – Ще си поставите твърде много отговорности, но днес няма да имате енергия за това. Най-добре би било да отделите малко време за себе си и да подредите мислите си. Ако имате връзка, прекарайте вечерта с партньора си. И двамата ще се чувствате добре, толкова романтични моменти ви очакват.


Лъв – Избягвайте колективните занимания днес и се фокусирайте по-добре върху личните си цели. Ще бъдете по-емоционални от обикновено, затова си намерете занимание, което ще ви помогне да се отпуснете.

Дева – Ще се отървете от много притеснения и днес най-накрая ще можете да се отпуснете. Следвайте гласа на интуицията си и няма да сбъркате. Не е подходящ ден за решаване на семейни проблеми.

Везни – Днес ще се изкушите да поемате рискове, а добрата новина е, че щастието е на ваша страна. На работното място се опитайте да бъдете по-реалистични, особено ако трябва да вземете решение. В любовта желанието ви за съвършенство не ви позволява да се наслаждавате на настоящето.

Скорпион – Не е необходимо да задоволявате изискванията на всеки. Просто днес се съсредоточете само върху себе си. В любовта ще проявите повече разбиране към партньора си и така ще подобрите отношенията си.

Стрелец – Днес ще бъде трудно да останете спокойни и това може да ви създаде проблеми. По-добре да избягвате сериозни разговори и да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас. В любовта може да има някои недоразумения, но само защото имате проблеми със самоувереността.

Козирог – Ще искате да се съсредоточите върху сериозните проблеми в живота си. Това е добре, но не забравяйте да си почивате. Ако трябва да вземете решение, помислете внимателно за последствията. В областта на любовта нещата са страхотни. Покажете чувствата си към партньора си и се насладете на моментите заедно.

Водолей – Старайте се да бъдете по-отворени. В същото време се опитайте да се отпуснете, защото днес ще намерите решение на проблемите, които ви пречат. Въздържайте се да давате обещания, за които не сте сигурни, че можете да изпълните.

Риби – Днес ще бъдете мотивирани да предприемете действия по вашите цели. Въпреки това, тъй като сте уморени, трябва да намерите малко време за почивка и релакс. Имате нужда от повече стабилност в любовта, но не говорете за това днес.