Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, време е за тайна любов

Овен – Очаква ви динамичен ден. Положителните мисли и адреналиновото гориво във вас ще ви направят неустоимо привлекателни. Днес ще ви се иска да направите нещо необичайно. Склонни сте да опитате нещо ново.

Телец – Може би сте в период на неопределеност или несигурност. Ако вземете важно решение на този ден, то ще бъде правилно, защото успявате ясно да видите цялата картина. Навлизате в период на изцеление и растеж, идва време за нови начала.

Близнаци – Днес може да изпитате малко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спорен. В разговорите ще проявите изтънчено остроумие. Ако попаднете в неприятни ситуации, ще се измъкнете с изумителна находчивост от тях.

Рак – Меките планетарни енергии ви помагат да се отпуснете и да отворите сърцето си. Намерете баланса в най-важните отношения за вас. Благоприятен период за тези, които имат тайна любов.



Лъв – Не очаквайте да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да се наложи да правите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Дева – За своите планове разчитайте единствено на собствени сили. Ще се изявите като изключителна личност. Може да се почувствате тъжни поради пропуснати възможности. Опитайте се да се насладите на настоящия момент и на общуването с хората близо до вас.

Везни – Разположението на звездите обещава късмет в някои отношения. Усилват се сексуалният потенциал, личният магнетизъм и интуицията. Може да разчитате, че вашето обаяние ще намери отклик у представителите на другия пол.

Скорпион – Намерете баланса между активност и релаксация. Движете се по пътя, който ви кара да се чувствате най-сигурни, няма да сгрешите. Този ден е особено силна връзката ви с подсъзнанието - чрез сънища, символи и странни съвпадения, можете да намерите отговори или идеи.



Стрелец – Звездите ви даряват с вдъхновение и творчески усет и тези качества можете да ги прилагате дори и при най-рутинните и скучни дела. Въздържайте се от посещения на магазини, особено бутици за облекло. Има голяма вероятност закупените неща да ви разочароват по-късно.

Козирог – През деня бъдете бдителни и внимателни, всяка грешна стъпка може напълно да съсипе плановете ви. Вечерта ще премине романтично и спокойно. Поканете любимия човек на ресторант или организирайте домашно приготвена вечеря на свещи.

Водолей – Опитайте се да се възползвате от този добър ден на 100%! Предстои да вземете сериозни решения. Доверете се на интуицията си. Днес много от вас ще имат късмет в любовта и флиртовете.

Риби – Вие ще бъдете в компанията на приятни хора и това ще ви повлияе положително. Можете да организирате малък домашен празник, да поканите гости. Но от посещение на развлекателни заведения и шумни места, по-добре е да се откажете.