Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, юни ви носи съдбоносни събития. Лъвове, вие сте господарите на месеца!

Рак – През юни ще положите много усилия, за да постигнете успех в кариерата си, но това ще бъде много трудно и ще доведе до емоционално изтощение. За да получите независимост, се нуждаете от финансово благосъстояние, към което трябва да се стремите. Времето за преосмисляне на живота все още не е дошло, така че не се опитвайте да променяте радикално света около себе си. Понякога животът ни води до приятни промени, не се страхувайте и събирайте цялата си сила. Не се настройвайте към негативното. По пътя към достигане на целите си, не се страхувайте да затворите една врата, смело да се откриете към новото и да тръгнете към него. Може би трябва да станете малко по-егоистични, да се вслушате по-често в себе си.

Венера продължава да сияе на небосклона до 14 юни и да подарява на родените под стихията на водата луд чар и привлекателност. Затова, още самото начало на лятото ще бъде преизпълнено с любов и романтика. Слънцето и Меркурий, които сключват хармоничен аспект с Юпитер, засилват още повече това влияние и обещават съдбоносни срещи и събития. Голяма е вероятността, в юни голяма част от свободните Раци да срещнат съдбата си.

Лъв – Късметът през повечето време ще бъде с вас. Можете да направите почти всичко, което ви харесва и вие ще бъдете господари на положението цял месец! Това важи за мъжете и жените от този знак. Сега поставяте основите за създаването на вашето бъдеще. Ще успеете да привлечете на своя страна нужните хора. Звездите ви съветват, че не е нужно да бързате. Не забравяйте, че всичко има своето време и място. Имайте търпение, действайте последователно и се уверете, че всичко върви според плана. Този месец ще бъде доста емоционален за вас, бъдете по-толерантни и внимателни към близките си. Тъй като ще бъдете доста заети, малко време ще ви остава за семейството, за дома, за децата. Опитайте се да не се дразните напразно, да се отпускате по-често, да си почивате, да се занимавате с любимото си хоби.

Първият летен месец обещава на представителите на огнения знак множество интересни срещи и нови запознанства, особено през втората половина. Този период обещава да бъде наситен със събития. Венера, която ще премине във вашия знак на 14 юни, ще увеличава привлекателността и чара ви в очите на противоположния пол. Много от вас ще могат да срещнат любовта, която търсят.

Дева – Един месец, изпълнен с успех, късмет, положителни промени както в кариерата, така и в личния живот. Възможна е промяна в работата. Някои социални събития могат да повлияят неблагоприятно на работата ви, но не е нужно да се притеснявате. Благодарение на добрите отношения с колегите и подкрепата на близките, ще се справите с всички трудности. Постарайте се да завършите важните проекти до 20 юни. Най-вероятно някои от вас ще участват в благотворително или хуманитарно събитие. Последната седмица вашите усилия няма да доведат до желаните резултати. Във всички случаи се вслушвайте в интуицията си и после вземайте важни решения. Подходящо време да обсъдите увеличението на възнаграждението си.

През този период любовта и семейството са тясно свързани. Тъй като Венера до 14 юни се намира в сектора на дружбата, това ще способства социалния ви живот. Твърде е вероятно вашият избраник да бъде един от приятелите ви, към когото ще се събудят романтични чувства. Възможно е връзката да е тайна, защото ще се страхувате от клюки. Вероятността от забременяване е достатъчно голяма. Ако вече сте женени или имате връзка, то продължавайте да се цените един друг, не позволявайте на рутината да ви превземе. Заминете на романтична почивка.