Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, забравете за другите. Скорпиони, любовта се носи във въздуха

Поради липса на енергия в този ден, мнозина ще чувстват слабост, загуба на сила, нежелание да се направи каквото и да било. Не се ангажирайте с активни действия, а само с обикновени рутинни задачи.

Овен – Трябва да внимавате какво казвате на партньора си и особено всички обещания, които давате. Чувствате се доста самоуверени и оптимистични, което ви кара да обещавате много повече, отколкото всъщност можете да изпълните.

Телец – Лесно може поради недоразумение да се окажете изправени пред ситуация, която далеч не е толкова приятна. Това все пак не означава, че трябва да спуснете кепенците и да се изолирате от всички около вас. Просто дръжте нещата под контрол.

Близнаци
– Днес може да се отдадете да правите неща, които отдавна все отлагате. Чувствате се секси и със засилено желание да флиртувате. Точно това ви е нужно, за да се измъкнете от коловоза, в който сте заседнали.



Рак
– Забравете за малко другите и се съсредоточете върху собствените си нужди, тъй като можете да пропуснете някои добри възможности. Този уикенд е подходящ момент да помислите на спокойствие и да изясните чувствата си.

Лъв
–Днес ще бъдете изключително динамични и креативни и ще можете да решавате проблеми, които ви възпрепятстват да осъществите плановете си. Придържайте се към графика си и не изпускайте от поглед целите си.

Дева – Възможно е да се почувствате изтощени през деня, както психически, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, на негово място сякаш се появява нов. Търпението и спокойствието са от съществено значение днес.

Везни
– Ще бъдат създадени необходимите условия, за да можете да се отпуснете и да се отдадете на приятни удоволствия, така че забравете за всичко и помислете за себе си. Този уикенд можете да имате интересни моменти.


Скорпион
– Любовта се носи във въздуха, но обстоятелствата могат да се развият по странен начин. Това може да се прояви като подновено влечение към някой, който отдавна е забравен. Или в живота ви да се появи съвсем нов човек.

Стрелец – Прекарайте деня на спокойствие. Не забравяйте добре да си починете. Няколко тихи часа с добра книга или интересен филм няма да ви навредят, но за тежък физически труд това не е най-добрият ден. Възможни са неочаквани срещи, ако излизате навън.

Козирог
– Днес бъдете реалисти, които са здраво стъпили на земята. Това ще ви помогне да избегнете всякакви опасности и да излезете невредими от този хаотичен ден. Някои от вас ще имат запознанство с интересен човек.



Водолей
–Готови сте да преразгледате позицията си по някои от фронтовете. Ще излезете с нови и по-ефективни стратегии. Заемете позитивна позиция и избягвайте повърхностно и лекомислено поведение.

Риби
–Преди всичко избягвайте да се заплитате в сложни въпроси, които не ви засягат пряко. Ако действате по рационално и добре обмислено, ще можете да се противопоставите на всичко, което ви поднася в този ден животът.