Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, задава се нова любов на хоризонта

Овен – Днес ще натрупате нови впечатления. Съдбата ще постави нови възможности на пътя ви. Може би разговор с някого ще ви вдъхнови. Луната ще ви донесе спокойствието, от което се нуждаете.

Телец – Повишеният оптимизъм ще има положително въздействие върху вас. Звездите благоприятстват любовния ви живот, но трябва да сте наясно, че двусмислените нагласи могат да ви донесат усложнения.

Близнаци – Имате нужда от умствена почивка. Внимателно изберете с кого ще прекарате деня. Обградете се с позитивни хора. Отпуснете душата си. Това е ден, в който можете да се покажете на света в истинските си „цветове”.



Рак – Поставяте щит пред сърцето си, страхувайки се да не бъдете наранени. Но това, което не очаквате е, че в живота ви ще се появи човек, който ще стопи този щит и бързо ще ви завладее. Повечето от вас ги очаква нова любов.

Лъв – Денят, в който ще направите нещо, за което сте твърдели в миналото, че никога няма да направите. Е, ще научите урока "Никога не казвайте никога". Животът е един, направете нещо вълнуващо.

Дева – Любовта се усеща във въздуха! Чувствайте се свободни да изразите чувствата си днес и започнете да флиртувате с този, когото харесвате. Забравете безпокойството, всичко ще бъде наред.



Везни – Очарованието ви отваря всички врати пред вас. Отървете се от нетърпението, ако искате да сте победоносци. Разчитайте на интуицията си, тя ви води в правилната посока. Чрез обширни разговори с вашия партньор, ще научите нови неща за него.

Скорпион – Имате нужда от движение и е добре да отделите малко време за упражнения. Умът ви ще бъде пълен с приключенски идеи. Добре е да засадите семената за по-добро бъдеще. Има нови любовни шансове за вас на хоризонта.

Стрелец – Днес ще бъдете много забавни. Хората ще се чувстват добре в компанията ви и много усмивки ще се родят, благодарение на вас. Химията между вас и човек от противоположния пол ще се увеличи значително. Вероятно ще усетите раждането на любовна искра.



Козирог – Днес ще се радвате, че имате време за почивка и за любимите си хора, за което копнеете цяла седмица. Може да почувствате, че някой се опитва да се намеси във вашите решения. Веднага поставете знак "Стоп".

Водолей – Позволете си да се смеете като малко дете и да се освободите от всички притеснения. Отпуснете се, колкото е възможно повече през този ден. Не мислете за отговорностите, които ви очакват през новата седмица.

Риби – Днес може да изглежда, че любимият ви човек е фокусиран върху всичко друго, но не и върху вас, но това изобщо не е вярно. Защо не си помислите, че той прави всички тези други неща, докато мисли за вас.