Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, запазете спокойствие. Козирози, вслушайте се в желанията си!

Овен – Звездите ви предупреждават, че днес е по-добре да се заобикалят всякакви конфликтни моменти. Трябва да пестите енергията си, тъй като ще отнеме много време, за да се възстанови отново качествено.

Телец – Днес представителите на този знак е по-добре да държат езика зад зъбите си или могат да се изпуснат да кажат нещо, за което след това горчиво ще съжаляват. Най-добрият вариант да прекарате повечето време в уединение.

Близнаци
– Днес е възможно да възникнат някои предизвикателства, които да ви объркат. В любовта недоверието и подозрението могат да помрачат връзката. Изяснете ситуацията възможно най-скоро.

Рак – Някои разногласия или конфликти могат да разклатят душевното ви равновесие. Трябва да запазите спокойствие и да не вземате никакви решения, докато сте под тяхно въздействие. Нужно е да възвърнете жизнеността си, за да виждате нещата с повече оптимизъм.


Лъв – Днес лесно ще се изправите пред всички предизвикателства. В професионалната сфера целите ви стават по-ясни, така че може би е време да направите план за тяхното постигане. В областта на любовта нещата са добри.

Дева – Ще ви се струва, че нещата днес се случват твърде бързо, така че намерете малко време за почивка през деня. Ще имате много страхотни идеи на работното място, така че не ги пренебрегвайте. В сферата на любовта са възможни проблеми поради променящото се настроение на партньора. Не го обвинявайте за това.

Везни – Днес е възможно някой да се опита да използва вашата доброта. Научете се да избягвате всички хора и места, които смятате, че ще ви изкушат да направите нещо, за което може да съжалявате. Проявете сила!

Скорпион – През този период сте изложени на много стрес, така че отделете малко време, за да се отпуснете днес. Няма да имате много мотивация на работното място, затова се фокусирайте по-добре върху по-лесни задачи. В сферата на любовта не играйте игри - ако нещо не ви харесва, говорете с партньора си за това.

Стрелец – Днес трябва да бъдете внимателни и предпазливи. Не се поддавайте на мимолетни импулси и не предприемайте необмислени стъпки. В противен случай можете да направите много грешки и да влезете в неприятна история.


Козирог – Звездите ви съветват да се вслушвате повече в собствените си желания и стремежи. Това не е период, в който трябва да се напъвате и да се насилвате. Работата, която ще свършите неохотно, насила, едва ли ще доведе до добри резултати.

Водолей – В този ден може да възникнат разногласия и дори конфликти с близките. Не започвайте кавга, по-добре е да избягвате комуникацията с тях. Следете своите действия и изрази. Не показвайте недоволството си, колкото и силно да е то.

Риби – Днес е най-добре да направите списък с неотложни задачи, които трябва да бъдат изпълнени. Може да се наложи да се сблъскате с промени, които да ви дестабилизират. Добър ден за почистване на къщата от стари вещи и негативна енергия.