Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, запазете спокойствие. Романтика изпълва деня на Везните

Овен – Този уикенд духовете могат да бъдат малко развълнувани. Избягвайте да се замесвате в безполезни спорове и конфронтации и кажете сбогом на тъгата, за да се появи онази вътрешна сила, която имате.

Телец – Не блъскайте по „затворени” врати. Упоритостта е хубаво нещо, но понякога е добре да пробвате друга тактика. Бъдете търпеливи, любезни, внимателни и късметът може да ви се усмихне!

Близнаци – Днес ще видите живота от съвсем различна перспектива! Дойде време да си вземете малка почивка и да се отпуснете малко. Трябва да си отдъхнете, да си почине умът ви и да изясните мислите си.


Рак – Добра идея е да запазите спокойствие и да не реагирате прекалено на провокации от страна на околните. Ако се усещате уморени, не се насилвайте да правите нищо насила. Отпуснете се, наспете се добре, починете си.

Лъв – Ако сте необвързани, звездите ви предлагат да прекарвате колкото се може повече време на публично място, защото през този период има голям шанс да срещнете интересен събеседник. Възможности могат да се появят тук или там.

Дева – Спокойната и хармонична атмосфера на този ден ще ви накара да се почувствате като обновени. Не се фокусирайте твърде много върху битовите дела. Изберете между почивка, разходка, приятелски срещи или други удоволствия.

Везни – Това е идеалният ден, за да прекарате няколко спокойни мига с партньора си, изпълнени с любов и романтика. Не губете енергията си за безсмислени разговори, които само ще ви разстроят и дори могат да доведат до спор между вас и любимия ви.

Скорпион – Изчистете душата си от лошите чувства, компанията си от фалшиви приятели и гардероба си от ненужно облекло. Време е да освободите място в живота си за нови неща. Те ще пристигнат по-бързо, отколкото си мислите.


Стрелец – След доста напрегнатата седмица, която имахте, постарайте се да отделите време за релакс. Трябва да се адаптирате към някои обстоятелства. Ако сте във връзка, постарайте се да разберете нуждите на партньора си. Помислете за поведението си.

Козирог – Добрите астрални аспекти, които получавате от великия благодетел Юпитер, който е във вашия знак, придават на живота ви щастлив нюанс. Не чакайте, ако имате нещо предвид и поемете инициативата, защото с него успехът е с вас.

Водолей – Днешният ден е предназначен за почивка и свободно време, за възстановяване на физическата и психическата сила. Подходящо е за общуване, срещи със стари приятели, които не сте виждали от дълго време.

Риби – Слушайте интуицията си днес и ще се движите в правилната посока. В областта на любовта има нужда от някаква промяна. Ако имате връзка, добавете към нея нещо ново и вълнуващо.