Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, започна вашето космическо царуване! Близнаци, първо помислете, после реагирайте

Ден на любовта, спокойствието и за връзка с Бога. Енергията на деня е пропита с доброта и състрадание. Денят, в който молитвите биват чути!

Овен – Най-добрият ви шанс е да измислите план и да преминете методично и спокойно към целите си. По този начин ще видите, че ще свършите много повече. Не се съмнявайте в решенията си за миг. Планетите са на ваша страна и няма шанс да се объркате или да се провалите.

Телец – Избягвайте да поемате още повече отговорности. Вече имате повече от достатъчно в чинията си. Ако установите, че сте под голям натиск, отделете малко време, за да се отпуснете и да възстановите енергията си.

Близнаци – Бихте могли да реагирате, без да мислите първо. По този начин ще си създадете много неприятности. Опитайте се да контролирате емоциите си днес и помислете преди да кажете нещо. Много е важно да се намери баланс!


Рак – С влизането на Слънцето във вашия знак и лятото, започва и вашето космическо царуване. Ще бъдете по-магнетични от всякога и ще имате успех на една ръка разстояние. Щастливо плаване!

Лъв –Ще се изправите срещу недобросъвестността на член на вашето обкръжение. Приемете го философски и не се опитвайте да решавате проблема с преувеличена власт и агресия. Този ден изглежда обещаващ от гледна точка на любовта.

Дева – Преценявайте обективно рисковете и претегляйте плюсовете и минусите. Не пренебрегвайте професионалните си задачи, останете съсредоточени. Що се отнася до здравето, имате нужда от почивка.

Везни – Вероятно ще се чувствате под натиск, но се опитвайте да държите главата си над водата. Избягвайте да вземате бързи решения, тъй като те вероятно ще се окажат неоптимални. Останете спокойни и обмислете внимателно нещата.

Скорпион – Този ден може да бъде ден на ново начало за вас. Отделете време да помислите и да си направите план. Фокусирайте се върху себе си и целите, които сте си поставили. Не пренебрегвайте хората около вас, които могат да ви помогнат.


Стрелец – Днес ще бъдете обхванати от ентусиазъм, който ще ви помогне да напреднете във вашите проекти. Внимавайте да не реагирате импулсивно или прибързано. Не започвайте нещо, ако не сте сигурни докъде води. Прибързаните решения могат да ви доведат до опасни или неприятни ситуации.

Козирог – В любовта ще можете да докажете привързаността си към партньора си с малко внимание. Но астралната конфигурация може точно толкова да доведе до период на вулканична чувственост, колкото и до каскада от малки спорове. Освен ако не редувате конфликти и помирения!

Водолей – Днес ще се почувствате по-силни, а планетарният аспект ще ви помогне да балансирате и насочите цялата тази енергия към правилните неща. Инстинктът ви е страхотен! Нещата, които решавате днес, ще окажат трайно въздействие върху живота ви!

Риби – С планетата благодетел Юпитер във вашия знак, вие започвате лятото с положителна и благоприятна енергия. Изпълвате се постепенно с онзи авантюристичен и предприемачески дух, който ви характеризира.