Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, знаете какво искате и как да го постигнете. Стрелци, помислете за пътуване

Период за обновление и възстановяване, подходящо за разходка или пасивна почивка с книга.

Овен – Неразбирателство и спор между вас и някой друг или пък приятел ще ви накара да се замислите къде сте сгрешили. Най-вероятно сте били на грешното място в грешното време. Вероятно човекът си има проблеми, които не иска да споделя.

Телец – Вие сте човек с ясно обосновани възгледи. Горе-долу знаете накъде точно отивате и независимо дали го осъзнавате или не, ще бъдете център на вниманието на повечето хора. Има шанс да се скарате с член на семейството за нещо не толкова важно.

Близнаци – Днес ви очаква неочаквано бързане във всички посоки и куп непланирани задължения, които няма да можете да избегнете. Опитайте се да останете концентрирани и да не пропускате нищо. Вечерта си почивайте повече, за да не навредите на здравето си.

Рак –Знаете какво искате и как да го постигнете. Правете каквото можете, но не прекалявайте. Много сте се раздавали на другите. Трябва ви време само за вас отредено. Вие определено го заслужавате.

Лъв – Бъдете спокойни, изобретателни и концентрирани. Накъде ще ви отведе вятъра не се знае, но вие сте естествен лидер и днес ще го демонстрирате. В крайна сметка ще получите всичко, което искате.


Дева – Неочакван проблем свързан със задача, която трябва да свършите днес, може да ви притесни/разстрои и извади от релси. Не прехвърляйте нервността си върху останалите, защото може да предизвикате спор и поредица от неприятни ситуации.

Везни –Този ден е добре да бъде прекаран навън. Ако не можете, тогава останете си вкъщи, но изключете всички телефони и устройства и се отпуснете колкото е възможно повече. Избягвайте всички семейни проблеми, стреса и угодете на себе си.

Скорпион – Неразбирателство или спор с някой от членовете на семейството може да развали настроението ви още от сутринта. Старайте се да не засегнете някои проблеми, които сте потискали дълго време и да предизвикате голяма битка.

Стрелец – Сега е моментът да помислите за разширяване на хоризонтите си, преносно и буквално! Помислете за пътуване през уикенда някъде далеч, където отдавна сте искали да отидете. Или дори за кратко пътуване.

Козирог – Като цяло сте в много добро настроение и такова настроение може да ви накара да се замислите върху определени аспекти от живота си или как да го реорганизирате. Тези дни излъчвате оптимизъм и хората около вас ще го усетят.


Водолей – Очакват ви много задължения, но и положителни предизвикателства на професионалния и личния фронт. Направете всичко възможно да изпълните всички предишни ангажименти, преди да поемете нови.

Риби – Някои необмислени думи ще наранят чувствата ви. Сигурно този, който ги е изтърсил, не е имал такова намерение. Прекарайте време сред хора, в чието присъствие се чувствате комфортно и на които държите.