Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците гонят излишното от живота си, внимавайте Стрелци!

Въпреки че като цяло това е положителен ден за общуване, може да има дисбаланс в обществото. Затова е желателно да контактувате само с близки хора с „установени“ отношения.

Овен – Общуването с близките (и околните) изисква повече търпение. Хубаво би било да се въздържате от критики. По-добре е да сте по-внимателни с шегите: те не винаги са толкова добри и безобидни, колкото си мислите.

Телец – Денят може да бъде много хубав. Но не се претоварвайте с много работа и се опитайте да редувате домашните задължения с почивка. Можете да включите децата в домакинските задължения - намерете им интересно и полезно занимание.

Близнаци –
Вечерта е добре да прекарате времето си в уединение и на спокойствие. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, сега не е необходимо да се задълбочавате в обсъждането на остри теми с партньора си.

Рак –
Днес разчистете и трябва да се разделите с нещо излишно, старо и негодно, както в буквален, така и в преносен смисъл. Така ще отворите пътя за новото, което чука на вратата. Поддържайте горивото на ентусиазма си.

Лъв – Благоприятен ден за общуване. Ще намерите много интересни теми за разговори. За вас е лесно да очаровате нови познати, да направите добро впечатление. Вашите таланти и качества няма да останат незабелязани.

Дева – Нещата могат да бъдат добри в любовния ви живот. Днешните звезди са благоприятни за връзката ви, създавайки спокойна и приятна атмосфера, така че опитайте се да се възползвате максимално от нея.

Везни – Днес не разчитайте на покровителството на звездите относно предприетите действия. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка. Възможни са проблеми от битов характер.

Скорпион – Днес е особено силна връзката ви с подсъзнанието - чрез сънища, символи и странни съвпадения, можете да намерите отговори или решения. Нужен е баланс между активност и релаксация. Движете се по пътя, който ви кара да се чувствате най-сигурни, няма да сгрешите.

Стрелец – Избягвайте да предприемате важни неща, времето още не е особено подходящо. Може да действате само по предварителните си планове. Въздържайте се от необмислени действия и решения под въздействието на емоциите.

Козирог –
Днес ще бъдете малко по-неспокойни и непостоянни в действията си. Бихте могли да елиминирате дребните проблеми във взаимоотношенията с любимия човек, като установите конструктивен диалог.

Водолей –
По-добре да се заемете с обичайните неща, а не да се захващате с нещо ново. За предпочитане е да избягвате места, където има много хора. Някои от вас ще намерят ефективен начин за решаване на битовите проблеми, като направят полезни покупки за дома.

Риби –
Планирайте деня си предварително и се придържайте към това. Не позволявайте на незначителни събития и личности да диктуват живота ви и да ви въвличат в проблеми, които не са ваша работа за решаване.