Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците имат нужда от добра енергия, щастието е на страната на Козирозите

Овен – Днес не позволявайте на дреболиите да ви разсейват от важните неща. В професионалната област бъдете по-гъвкави и не пропускайте добрите възможности. Ако трябва да вземете важно решение, приемете съветите.

Телец – Сега сте напълно щастливи и доволни от живота си. Нараства чувството ви за самооценка и самодоволство. На работното място всичко ви спори. Време на преосмисляне на нещата и придобиване на различна гледна точка за света.

Близнаци – Не започвайте днес да решавате проблеми, поне тези, които могат да почакат. Между другото, има голяма вероятност много от вашите трудности да се решат сами, така че е просто безсмислено да губите енергията си за тях.


Рак – Трябва да възстановите изгубените илюзии, за да се заредите с добра енергия, да се изправите пред живота със страстта и интензивността, които винаги влагате във всичко и да завършите деня с най-доброто от усмивките си.

Лъв – Днес вероятно ще ви бъде дадена неочаквана възможност, така че дръжте очите си отворени. Възможни са малки проблеми в областта на любовта. Затова е най-добре да избягвате сериозни разговори.

Дева – На работното място ще трябва да положите повече усилия, ако искате да завършите всичко навреме. Старайте се да не обвинявате близките си за тяхното поведение и денят ще мине без проблеми.

Везни – Денят ще бъде пълен с чувства и емоционален заряд. Ако проявите любовта си без всякакви резерви, ще можете да изпитате нещо прекрасно. Имате смелостта да се изправите пред предизвикателствата, пред които ви поставя животът.


Скорпион – По време на работа избягвайте важни решения и се фокусирайте върху по-простите задачи. Самочувствието ви може да предизвика неразбиране и раздразнение у другите. Ако намерите общ език с партньора си, ще си изкарате страхотно.

Стрелец – Днес е възможно да чуете критика заради вашите решения, но ги игнорирайте - движите се в правилната посока. Ако сте във връзка, приятна вечер с партньора ви очаква. Ако сте свободни, възможно е да срещнете интересен човек.

Козирог – Щастието ще бъде на ваша страна, така че е възможно да получите неочаквани парични облаги. Забавете темпото на живота и работата си, отложете всичко, което може и направете нещо за себе си, общувайте с близки приятели, направете едно пътуване сред природата.


Водолей – С малко търпение ще успеете да преодолеете трудния период. Ще имате проблеми с концентрацията, така че не се насилвайте твърде много на работното място. В областта на любовта е възможен сериозен разговор с партньора ви, който ще ви помогне да решите проблемите си.

Риби
– В професионалната сфера късметът ще бъде на ваша страна. В областта на любовта са възможни положителни промени, които ще засилят връзката с партньора ви. Не давайте обещания, които не сте сигурни, че ще спазите.