Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците намират любовта. Риби, избягвайте емоционалния стрес

Неблагоприятен период за ново начало. На този ден не трябва да изпълнявате големи и важни задачи. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни дейности.

Овен – Хороскопът подсказва за ден, изпълнен с неприятности и грижи, най-вероятно няма да можете да си починете. Въпреки това не отлагайте решаването на проблемите за по-късно: вашите усилия ще бъдат възнаградени с лихва в много близко бъдеще.

Телец – Луната повишава чувството за отговорност. Сега за вас комфортът на близките е на първо място, така че семейните проблеми ще се решават особено лесно. Понякога си струва да живееш ден за ден, дори ако всички казват обратното.

Близнаци – Адаптирайте се към продуктивна работа. Хороскопът обещава изпълнението на всички планове, дори и най-безнадеждните. Въпреки това, не прекалявайте с товаренето: всичко е добро в умерени количества.

Рак –
Около времето на пълнолуние психиката става много уязвима. Чувствата и емоциите се влошават до краен предел. Би било по-добре, ако замените тонизиращите напитки с билков чай и се откажете от алкохола. Ако не сте намерили сродната си душа, отворете се, за да срещнете любовта. Луната дава надежда за щастлив личен живот.



Лъв – Този ден ще ви помогне да постигнете успех в кариерата, но много ще зависи от вас. Не се спирайте на дребните неща, концентрирайте се изцяло върху работата си, тъй като ще имате късмета на своя страна.

Дева – Можете да завършите цялата наскоро натрупана работа. Не отлагайте решаването на проблемите за по-късно, не се страхувайте да потънете в рутината, късметът ще е с вас. Сега можете да направите семейно планиране.

Везни – Ако не сте доволни от семейния си живот, не бързайте да поставяте кръст върху него. Луната изостря чувството за дълг и отговорност, затова ще обърнете повече внимание на работата си и партньора си. Поглезете себе си като си угодите на някои капризи.

Скорпион – Този ден показва висока работоспособност, способност за преодоляване на трудности. Ако сега не можете да тръгнете на път, звездите обещават бързи промени. Има шансове дългоочакваното пътуване да се сбъдне.

Стрелец – Замислете се сериозно за финансовото си състояние. Опитайте се да се въздържате от прибързани решения и прибързани разходи. Денят ще ви помогне да определите правилно приоритетите: без много шум и излишни действия.

Козирог – Всичко, свързано с личния живот, сега е от особено значение. Луната в Козирог до обяд влошава чувството за самота, опитайте се да промените статуса си следобед, когато нощното светило премине в знак Водолей: общувайте повече с противоположния пол.

Водолей – Хороскопът препоръчва да не следвате лесния успех и бързите печалби. Ще трябва да разчитате само на собствените си сили, не очаквайте да получите подкрепа и помощ отвън. Възможно е скоро да имате нов източник на доходи.

Риби – Този ден толерира суетене и ненужно разсейване, така че е по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи. Компетентното планиране на бюджета е гаранция за материална стабилност. Сега трябва да избягвате емоционалния стрес.