Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците постигат хармония, Деви - спрете да харчите пари

Хората могат да променят настроението си без причина и да се държат непредсказуемо и това се дължи на нестабилността на енергиите.

Овен – Имате възможност да изпробвате своите интелектуални или практически способности. Направете всичко по силите си, за да направите добро впечатление. Ясно ви е, че не можете да получите всичко, което искате, но се чувствате добре.

Телец – Необходимо е да посветите един ден на себе си, правейки това, което ви харесва: грижа за външния вид, пазаруване, спорт, ръкоделие, почивка. Това дебело трябва да се подчертае. Добре е също да се обградите с добри приятели и да се насладите на добрата храна.

Близнаци – Вие сте в малко неблагоприятна позиция и изглежда някой ви налага своите правила. Ще се насладите на приятно общуване в добрата компания на близък човек. Имате нужда от добър емоционален стимул или човек, който може да разбере вашите мисли/идеи.

Рак – Звездите препоръчват да следвате съветите на Малкия Принц и от самото утро, поставяйки всичко в ред, да се занимавате с подреждането на „вашата планета“, в конкретния случай - вашия дом, почистване и хармонизиране на атмосферата му.

Лъв –
Възможно е всичко да е във вашите ръце, но при условие, че реагирате в най-добрия момент или в съответствие с общите правила. Ако ви притесняват някои любовни дилеми, помислете коя е основната причина за вашата несигурност. Не бързайте да обвинявате партньора си.

Дева – Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Добре е да смените обстановката. Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план.

Везни – Можете да поспите по-дълго и да си позволите да сте мързеливи. Прекарайте този ден в леглото, гледайте интересен филм с пуканки – отпуснете се. Но в същото време, ако имате среща с приятели, не забравяйте да отидете и да се отпуснете в тяхната компания.

Скорпион – Важно е да бъдете внимателни към всичко, което се случва около вас. Някой изведнъж ви довежда до ново емоционално изкушение. Отдайте се на чувствата си и следвайте вътрешния ритъм и правете това, което смятате за най-добро.

Стрелец – Ако искате да повлияете на мнението на партньора си, използвайте малко хитрост, за да изглеждате достатъчно убедително. Понякога някои малки неща в поведението или действията разкриват повече от изречения, които упорито се повтарят.

Козирог –
Трябва да се концентрирате върху изпълнението на рутинните задължения. Сутринта можете да направите почистването и да се отървете от ненужните неща. Губите чувството си за дипломация, когато се сблъскате с хора, които безмилостно предизвикват вашите чувства.

Водолей –
Интелигентността и рационалната ви страна са по-активирани днес. Енергията на този ден може да донесе повече светлина в ума ви и накрая да се родят нови идеи. Срещите с приятели ще бъдат благоприятни и особено с онези хора, които не сте виждали от дълго време.

Риби –
Не забравяйте да си починете правилно след приключване на задълженията си. Изключете алармата, звука на телефона си и се наслаждавайте да не правите нищо. Отдайте се този ден само на приятни занимания и почивка.