Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раците се наслаждават на компанията на партньора си. Стрелци, отдайте се на духовни практики!

Ден подходящ за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно е да го прекарате не в работа, а в компанията на приятели или роднини.

Овен – Трябва да се научите да прекарвате известно време с по-младите членове на вашето семейство. Ако не го правите, това може да попречи на усилията ви за семеен мир. Бракът ще достигне най-доброто от себе си днес.

Телец – Работете упорито и купонясвайте по-усърдно – изглежда това е съвременната ви мантра, но прекаленото угаждане по време на купон може да наруши здравето ви. Страхотен ден, когато ще получите цялото внимание, което искате.

Близнаци – Бъдете искрени, не лъжете, не притеснявайте никого, проявете добрина и това ще помогне за поддържането на добра връзка във вашите взаимоотношения. Инвестицията във вашето жилище ще бъде печеливша.


Рак – Плановете за пътуване, ако има такива, може да бъдат отложени поради промени в последния момент във вашия график. След дълго време вие и вашият партньор ще прекарате един спокоен ден заедно без караници и спорове, а само с мир и любов.

Лъв – Не се отказвайте от малки и големи удоволствия, отидете на пътуване, обновете изцяло гардероба си. Малко разногласия може да възникнат у дома с някой член на семейството. Но можете да подобрите настроението на всички, ако бъдете търпеливи и се опитате да успокоите обстановката.

Дева – Най-добрият ден за рестартиране, за да подобрите здравето си. Въпреки че финансовите ви условия ще останат стабилни днес, трябва да имате предвид да не харчите прекалено много или да харчите за ненужни неща.


Везни – Вашият мил характер ще донесе много щастливи моменти днес. Весело прекарване на време със семейството и приятелите. Новата романтика изглежда сигурна за някои от вас - вашата любов ще разцъфти в живота ви.

Скорпион – Тези, които са били много заети през последните няколко дни, най-накрая ще могат да се насладят на собственото си време. Неочаквана добра новина ще повдигне настроението ви. Споделянето на новините с членовете на вашето семейство също би ги зарадвало.

Стрелец – Отличен ден както за социални дейности, така и за духовни практики. Прекарването на известно време с децата може да донесе спокойствие и щастие. Въпреки приповдигнатото ви настроение ще ви липсва някой, който не е с вас днес.


Козирог – Вероятно ще имате много свободно време днес. Ще направите благоприятни промени в домашната обстановка. Планирайте нещо специално за вечерта и се опитайте да го направите възможно най-романтично.

Водолей – В свободното си време днес ще изпълнявате такива задачи, които сте планирали и не сте успели преди да изпълните. Избягвате дълги пътувания, тъй като трудно ще издържите. Някой от близките ви ще бъде в много непредвидимо настроение.

Риби – Днес ще останете тъжни и дори няма да знаете причината за това настроение. Ако е възможно, избягвайте прекомерното излагане на слънчева светлина. Днес можете да придобиете пари от неизвестен източник.