Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Рецепта за днешния ден: Бъдете приятелски настроени и оптимистични

За да може денят да мине добре, поддържайте състояние на лека радост. Не се натоварвайте с ненужни притеснения. Бъдете приятелски настроени и оптимистични.

Овен – Днес ще бъдете пълни с енергия и смелост и ще можете да разрешите всеки възникнал проблем, стига да проявите малко повече усърдие и търпение. Нещо неочаквано може да промени плановете ви.

Телец – Позволете си да си починете малко - звездите ви съветват да не планирате нищо ново, особено значими промени. Денят е подходящ за романтична среща, при условие че не се опитвате да решавате вместо другите.

Близнаци – Не слушайте ничии съвети, особено от близки хора - те могат да ви объркат още повече в сложността на живота ви. Добър ден за любов, романтична среща, флирт, при условие че не разчитате на продължение.

Рак – Днес ще бъдете пълни с интересни идеи и желания, но по пътя към тяхното осъществяване могат да възникнат неочаквани трудности и проблеми. Денят ще се окаже добър, при условие че не бързате с нищо и спокойно обмисляте всичко.

Лъв – Този ден дава шанс за укрепване на отношенията с близките, за намиране правилния подход и за прекратяване на разногласията. Възможно е да се наложи да вдъхновявате другите, а понякога и деликатно да побутнете някого в правилната посока.

Дева – Днес може да започнете да се съмнявате в правилността на своя избор или ще критикувате всяка стъпка на любимия човек, което е добре да не правите. За тези, които все още не са срещнали любовта си, е нежелателно да създават нови запознанства в тези дни.

Везни – Опитайте се да отделите време за почивка. Погрижете се за домакинските задължения. Би било хубаво да прекарате уикенда със семейството, това ще ви помогне да комбинирате домакинска работа с релакс, например в градината или на разходка.

Скорпион – Възможно е неочаквана новина да ви накара напълно да промените плановете си, които сте подготвили за днес. Ако имате нужда от почивка и релакс, слушайте тялото и интуицията си. Вашите ресурси не са неизчерпаеми и трябва да презаредите батериите си.

Стрелец – Вашата гледна точка по по-деликатен въпрос може да доведе да влезете в противоречие, с човек, на когото много държите, което да доведе до кавга. Вечерта изглежда ще е тиха и релаксираща.

Козирог – Възползвайте се от неделята и се опитайте да се насладите на красивите моменти, прекарани в компанията на любими хора. Сексуалното ви желание може да ви забърка в романтични ситуации, които не сте планирали.

Водолей – Някой неочакван ще хвърли светлина върху въпрос, който сте отложили без решение. Подхождайте към всички въпроси с положително и конструктивно отношение. Привидно малките промени имат начин да се превърнат в нещо голямо за вас.

Риби – Умът ви е изпълнен с мисли за някой, към когото се интересувате романтично. Този човек може да не оправдае очакванията ви, но със сигурност захранва вашите фантазии. Центрирайте енергията си и намерете балансиран начин да приемете нещата.