Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби - страхотен ден за любов, Раците са особено щастливи

Контролирайте мислите и действията си. Оставете след себе си всички негативни преживявания и чувства. Дръжте се внимателно и спокойно.

Овен – Пазете се от спорове и напрежение с приятели и семейство днес. Бъдете гъвкави и отворени към алтернативни гледни точки. Ако не сте съгласни с нещо, опитайте се да видите нещата от гледната точка на другия.

Телец –
Трябва да сте малко по-предпазливи, защото може да се окажете в трудна ситуация. Прегледайте начина, по който мислите. Поправете минали грешки и направете всичко възможно да не ги повтаряте.

Близнаци –
Помислете преди да говорите с партньора си! В противен случай със сигурност ще кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате. Оставете егото си настрана и се приближете до този, който харесвате.

Рак –
Може постепенно да откриете, че сте обхванати от радост и ентусиазъм - доверете се на чувствата си! Наистина трябва да се забавлявате и да спрете да бъдете толкова сериозни през цялото време. Забавлението е противоотровата на стреса.

Лъв –
В денят на новолунието космосът ви насърчава да се отпуснете. Имате възможност да видите живота си в перспектива и да вземете няколко ключови решения. Освен това ви предлага шанса да освободите всичко, което може да ви попречи на напредъка, като направите духовно и емоционално почистване.

Дева – Лесно е да си навлечете малко проблеми, ако не сте внимателни. Простете за минали грешки и се обърнете към новото начало. Не хабете усилията си напразно за тривиални или нереални неща.

Везни –
Прекарайте денят на новолунието по начина, по който искате да прекарате цялата година. Ако искате изобилие, представяйте си, че сте богати. Ако искате мир, старайте се да запазите спокойствието си цял ден.

Скорпион
–Можете да си позволите да прекарате този ден в почивка, без да правите нищо, с хората, които обичате и ви обичат. Все още имате 363 дни пред себе си да изпълните и да покажете на какво сте способни.

Стрелец – Вашата енергия и динамика биха могли да ви помогнат да намерите отлични решения на проблемите, които ви мъчат напоследък. Опитайте се да поддържате хармония и избягвайте спорове и сблъсъци с партньора си.

Козирог –
Опростете графика си и сведете ангажиментите до минимум. Връзката ви се радва на някаква планетарна благосклонност и това позволява на вас и на партньора ви да седнете, да се отпуснете и да се наслаждавате на компанията си един на друг.

Водолей –
Опитайте се да покажете малко дипломатичност и гъвкавост в общуването си днес и не бъдете толкова самоуверени. Трябва да се организирате и да управлявате добре времето си. Бъдете методични в действията си и не оставяйте всичко за последния момент.

Риби –
Чувствате се позитивни и енергични и това също оказва влияние върху любовния ви живот. Вие внасяте малко слънце във връзката си и това има добър ефект и върху партньора ви. Нещо ново и неочаквано витае над хоризонта.