Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, бъдете щедри, не пестете добрината си

Основното нещо в този ден е да имате добро настроение. Не правете нещо насила – цялата негативност може да повлияе на уюта на дома.

Овен – Използвайте енергията си за изпълнение на задълженията, които непрекъснато отлагате. Но все пак по-малко работете, повече време отделете да се забавлявате. Така ще компенсира интересните моменти, които сте пропуснали през седмицата.

Телец – Старайте се да се насладите на настоящия момент и се ориентирайте към общуване с околните. Вие сте приятелски настроени и общителни и хората ще бъдат привлечени от вас. Отделете малко повече време личните си нужди.

Близнаци – Днес може да сте непоследователни в мислите и действията, а емоциите са нестабилни. Честите промени в настроението могат да объркат околните и най-вече партньорът ви. Старайте се да се държите по-предвидимо и да не проявявате капризи.

Рак –Денят може да е много емоционален за някои. Възможно е да имате притеснения за близките ви. Не допускайте емоциите ви да господстват над вас, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще ви помогне да се справите с проблемите.

Лъв – Старайте се да бъдете спокойни и позитивни, защото нервността може да ви накара да се почувствате по-зле. Ако все още се чувствате самотни, недейте да стоите у дома и чакайки нещо да се случи. Активирайте се в действия и всичко ще си дойде на мястото.

Дева – След предишните напрегнатите дни, сега си починете добре. Отпуснете се колкото можете и се старайте да виждате нещата в по-положителна светлина. За любовта денят обещава да бъде благоприятен. Възможно е да има положителни промени за вас.

Везни – Денят обещава да е добър и спокоен. Ще страните от някои хора, защото искате да избягвате конфликти на всяка цена. Приятелите ви се чувстват добре във вашата компания. Положителното ви отношение ги вдъхновява.

Скорпион – Внимавайте да не предавате високите нива на стрес на партньора си чрез постоянни оплаквания или мрънкане за проблеми. В края на краищата, не е ли по-добре времето, което можете да прекарате заедно, да бъде като оазис на спокойствието сред един луд свят?

Стрелец – Ако наблизо има някой, нуждаещ се от помощ, не забравяйте да го подкрепите, не го отблъсквайте. Помощта може да бъде както морална, така и материална. Всяко добро дело ще бъде от полза и за вас, но не разчитайте на специална благодарност.

Козирог – Дайте си малко почивка както физически, така и психически. Достатъчно много сте се трудили, сега е моментът да се погрижите за себе си. Правете това, което ви носи удоволствие - пазаруване, спа, четене на книга или каквото и да ви прави щастливи, сега е моментът за това.

Водолей – Енергията на днешния ден е насочена към дома или по-точно към решаване на домашните проблеми, така че бъдете готови да прекарате целия ден в домакинска работа, ремонти, подреждане.

Риби –Бъдете щедри, не пестете добрината си. Може да споделяте материални облаги, да давате съвети, да изслушвате и да подсказвате верния изход на другите. Сериозните въпроси е най-добре да се пренасочат за друг ден.