Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес бъдете предпазливи

Денят е тежък и опасен, може да предизвика безпокойство и страхове у по-чувствителните натури. Избягвайте да влизате в спорове, да посещавате места, където има много хора.

Овен – Благоприятен и спокоен ден, при условие че не се намесвате в конфликтите на други хора и не проявявате агресия. Следобед е вероятен приятен и щастлив завой. Някои Овни ще трябва да променят плановете си, но в някои случаи просто ще трябва да се направи.

Телец – Звездите ви обещават нови и неочаквани събития, затова се опитайте да проявите воля и да не се поддавате на изкушения. Обърнете повече внимание на заниманията и работата си. Пазете се от скандали.

Близнаци – Денят е непредвидим. Може да срещнете неочаквани неприятности и кавги. Не се захващайте с нови неща - могат да възникнат непреодолими трудности по пътя към изпълнението на вашите планове. Довършете започнатото.



Рак – Днес може да имате проблеми във взаимоотношенията си. Вашата интуиция и предчувствия ще се активират и могат да ви помогнат в решението на различни въпроси, ако им обърнете нужното внимание.

Лъв – Звездите съветват Лъва да бъде по-активен и независим в разрешаването на всякакви въпроси. По-добре е да поемете инициативата в бизнеса или в любовта - това ще ви помогне да преодолеете всякакви трудности и да се справите с тях.

Дева – Пазете се от конфликти - днес те могат да доведат до неочаквано влошаване на отношенията дори с тези, на които сте се доверили. Не се страхувайте да промените посоката - в някои случаи ще трябва малко да коригирате плановете си.

Везни – Чрез отговорност, креативност и професионализъм, ще постигнете най-добрите резултати на работното място - не го забравяйте. Бихте могли да почувствате и малко разочарование от настоящите си любовни отношения.



Скорпион – Приближавате се към постигане на целите си. Луната ви изпълва с енергия и жизненост. Преди да вземете решение, помислете, направете почивка, възстановете загубената енергия и след това решавайте. Не позволявайте на никого да манипулира вашите действия.

Стрелец – Може би преминавате през труден етап, но отсега нататък ще преследвате усилено всичките си цели и ще бъдете нетърпеливи и ентусиазирани да ги постигнете. Планетите ви стимулират и насърчават.

Козирог – Ако решите, че имате лош ден, не се обезсърчавайте, вие сте много стабилен и решителен човек, с голяма сила на волята, която винаги ви помага да постигнете целите си. Луната консолидира вашите планове.



Водолей –– Спокойствието в семейната сфера лесно може да бъде нарушено. Разочарованието е лош съветник. Само чрез конструктивен подход ще преминете през всичко. Останете спокойни и позитивни, защото нервността може да ви накара да се почувствате зле.

Риби – Бъдете предпазливи! Не се доверявайте сляпо на никого, за да не се разочаровате по-късно. Не губете енергията си за излишни спорове и разправии. Трябва да сте по-търпеливи. Възможно е да се тревожите твърде много и това да ви причини прекомерна тревожност.