Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес е денят, в който да излезете от зоната си на комфорт!

Овен – Днес се оставете на ентусиазма ви да ви води. Имате необходимата сила и всички други ресурси да постигнете целите си, но само тези, които не са във вреда на други хора. Партньорството е важно, както в личните отношения, така и в професионалните.

Телец –Ще почувствате необходимостта да се освободите от всичко, което ви ограничава и не ви позволява да бъдете себе си. Имайте увереност в себе си и своите възможности, защото това ще отвори пътя за стартиране на нови проекти.

Близнаци – Днес избягвайте дискусиите и празните разговори, за да не се създаде излишно напрежение, както на работа, така и у дома. В любовните си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

Рак – Днес може да изпитате леко безпокойство и умора. Звездите ви напътстват, че е необходимо да се погрижите преди всичко за собствените си интереси. За нещо може да се почувствате разколебани.

Лъв – Днес не се предвиждат някакви изненади. На работното място ще има приятна атмосфера, която ще подобри настроението ви. Трябва да се забавлявате и да осъзнавате, че не е нужно да сте продуктивни през цялото време.

Дева –Днес ще бъдете мотивирани и интуицията ще ви отведе по правия път. На работното място се съсредоточете върху отношенията с колегите и подобрете комуникацията с тях. Търпеливи сте в любовта и това ще се отрази положително върху отношенията с партньора ви.

Везни –Трябва да спрете и да помислите, преди да действате, за да не сгрешите, но не позволявайте на страха или въображението ви да ви изиграе трикове. Меркурий ще ви помогне да видите нещата от много по-широка и спокойна гледна точка.

Скорпион –На работното място ще е приятна атмосферата и ще получите необходимата подкрепа от колегите. В любовта, сега е моментът да се посветите на своите желания. Откровено кажете на партньора си какво искате.

Стрелец –Ще бъдете предприемчиви, енергични и нетърпеливи. Днес ще оказвате положително въздействие върху вашите близки и това ще подобри настроението ви. В любовта атмосферата е спокойна. Ако можете, прекарайте вечерта с партньора си и се насладете на моментите заедно.

Козирог – Можете да правите планове, да търсите информация и да създавате нови връзки. Използвайте това време, за да актуализирате реалните и виртуални контакти. Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора.

Водолей –Вашият атрактивен характер, както и способността ви винаги да имате иновативни идеи, ще ви доведат до постигане на успех. Доброто ви благоразположение ще способства за хармонични отношения, както в личен, така и в общ план.

Риби – Днес може да осъзнаете, че е дошло времето да излезете от зоната си на комфорт, дори и това да означава да оставите сигурността след себе си и да се осмелите да преследвате целите, които имате предвид.