Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес е щастливият ви ден

Овен – Днес можете да се отпуснете и да бъдете спонтанни. Би било добре да приемете съветите, които получавате от близки хора. Знайте, че те ще ви помогнат да промените начина си на мислене и действие по някои въпроси.

Телец – Бъдете умерени в действията си, придържайте се към златната среда. Намирате се в хармония и относително спокойствие. Важно е да намерите време за почивка, защото нямате много енергия през този период.

Близнаци – Погрижете се за тялото си. Включете повече естествени продукти и ядки в ежедневната си диета. Ще се почувствате по-добре. Отличен ден за общуване. Излезте и се забавлявайте.

Рак – Днес не вземайте окончателни решения в нито една област, защото не мислите твърде рационално. В любовта потърсете стабилност, важно е да не изпадате в негативните мисли и критики към другите.



Лъв – Днес ще се насладите на компанията на любимите си хора, така че прекарайте деня с тях. Опитайте се да намерите малко време за себе си. В любовта потискате желанията си и това се отразява на настроението ви. По-добре бъдете честни с партньора си и му кажете какво искате.

Дева – Опитайте се да постигнете някоя малка цел днес и веднага ще се почувствате по-добре. В същото време направете промени в ежедневието си и опитайте нещо ново. Сега е моментът да изразите чувствата си към партньора си.

Везни – Звездите ви съветват да използвате този ден за почивка и ако е възможно да е активна. Това е чудесно време, за да се отпуснете, да разговаряте с приятели, да научите новините и в същото време да намерите време за любимите си занимания.

Скорпион – Добър ден. Ако осъзнаете собствената си вътрешна сила, никой няма да може да ви се противопостави. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте поканата.



Стрелец – Старайте се да се срещате с повече хора и да разширите своя социален кръг. Почивните дни ви позволяват да намерите време за деца, приятели, любов, творчески дейности, любимо занимание и най-важното да не бъдете сами.

Козирог – Вашият реалистичен поглед към света ще ви помогне да избегнете ненужни конфликти. В същото време днес щастието е на ваша страна, така че ще имате възможност да се доближите до личните си цели.

Водолей – През почивните дни забравете за всички грижи и проблеми и отделете свободното си време за себе си и за близките си. Изпълнени сте с енергия и трябва да успеете да я трансформирате и използвате рационално.

Риби – Ще бъдете в отлично настроение и всеки ще почувства вашия оптимизъм. Има вероятност някой от приятелите ви да потърси вашия съвет. Ако имате връзка, избягвайте рисковани разговори днес и не обвинявайте партньора си, ако той направи малка грешка.