Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес привличате любовта като магнит

Промените, които се случват, не бива да ви безпокоят. Те са за добро и без тях не може. Избягвайте да таите лоши мисли. Новата работа започната днес няма да донесе желания успех. Рязането на косата днес, обещава да подобри работата на ума и да ви отърве от депресивни състояния.

Овен – Бъдете смели и дръзки. В някои моменти ще е необходимо да рискувате, за да получите това, което искате. Търсете пътя, който ще ви изпълни с вълнение и ще ви отведе отвъд собствените предели.

Телец – Днес ще почувствате прилив на енергия, който трябва да използвате. Ако преодолеете нетърпението си, ще имате успешен и спокоен ден. Избягвайте ситуации, които лесно могат да прерастват в словесни спорове, особено с близки хора.

Близнаци – Имате толкова много отговорности, че е почти невъзможно да отделите лично време за себе си. Вероятно се чувствате доста изморени, затова намерете начин да прекарате известно време далеч от светския шум и суета и се потопете в спокойната домашна атмосфера.

Рак – Интуицията ви е силна днес, но не трябва да се разчита изцяло на нея. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи при всяко финансово (и не само) решение. Вероятно ще изпитате неудовлетворение от нещо.



Лъв – Днес е необходимо да имате сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. В същото време планетарните енергии ви помагат да отключите потенциала на вашата личност. Можете да постигнете успех в творчески начинания.

Дева – Семейните грижи ще изискват вашето внимание. Добре е да планирате деня си предварително така, че да има достатъчно време за това, което искате да направите за себе си и за това, което трябва да направите за другите.

Везни – Подходящо време за завършване на недовършената работа. Отнесете се сериозно към това. Вероятно ще сте раздразнени поради дългия списък със задачи, който ви очаква, но положителната нагласа ще ви помогне да се справите по-лесно.

Скорпион – Добре е да планирате днешния ден. Разпределянето на времето ще ви позволи да работите по-малко и да постигнете повече, а след това да ви остане време и за вашите нужди и лични занимания.

Стрелец – Не гледайте твърде далеч напред в бъдещето, просто правете сега всичко, което е необходимо, а обстоятелствата сами ще се развият успешно. Ако приятелите ви поканят днес да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им.



Козирог – Денят ви предоставя добри възможности. Днес звездите са на ваша страна, подтиквайки ви да си позволите нещо, на което не сте се решавали досега. Все пак не забравяйте разумно да оцените възможните последствия.

Водолей – Спрете да витаете в облаците и подхождайте към делата по-практично. По отношение на любовта се разширяват възможностите. Планетарните енергии са благоприятни и може да ви се усмихне късмета и да ви изпрати романтична среща.

Риби – Бъдете благодарни за това, което имате и не забравяйте, че доста хора биха дали всичко, за да са на вашето място. Очаква ви прилив на интерес и внимание от страна на представителите на противоположния пол, ако сте на вън.