Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес ще се влюбите от пръв поглед


Овен – Това е естествено развитие на нещата във вашия живот, свързано с увеличаване на силата и влиянието, духовно и лично израстване, увеличаване на приходите и професионален напредък. Така че оставете се на потока на събитията и се възползвайте напълно от всички възможности.

Телец – Препоръчително е да останете на практическите си позиции, да се радвате на ползите, които имате тук и сега и да избегнете ненужните рискове. Умело се освобождавате от проблемите и неприятностите, а звездите ви аплодират.

Близнаци – Все още нямате достатъчно доверие, за да направите решителна крачка напред към високите цели. Откажете се от привичката да критикувате и приемете живота такъв какъвто е. Гледайте с повече оптимизъм към бъдещето.

Рак – Днес не е най-добрият ви ден. Рисувате да станете жертва на измама или дори на предателство от страна на лицето, на което сте се доверили. Чувствата на разочарование и горчивина, които преживявате с това, могат да оцветят целия ви ден в мрачни цветове.

Лъв – Благоприятно време за вашия социален и любовен живот. Ако няма къде да вложите творческата си енергия, експериментирайте в спалнята. Преди това организирайте една перфектна и романтична вечеря за половинката си. Ако сте сами, огледайте се наоколо и действайте.

Дева – Добро време и добър късмет. Изпитвате ентусиазъм и самоувереност. Лесно ще получите подкрепа от другите. Вашата топлина и позитивност, може да повдигне духа на хората около вас и да ги направите щастливи. Можете също така да поемете водещата роля в колектив и групи.

Везни – Днес ще бъдете щастливи! Съдбата обещава да ви предостави подарък, а може би дори не само един. Тенденцията на деня показва, че изненадата може да ви очаква навсякъде, но най-вероятно там, където най-малко очаквате. Може би ще намерите чанта на пътя, а може би някой вас ще ви намери. Бъдете подготвени за всеки обрат на събитията и не забравяйте да кажете на Съдбата "благодаря".

Скорпион – Не е изключено началото на служебен флирт. Перспективите за такива отношения са благоприятни. Затова пък са възможни семейни разногласия, но те няма да са толкова сериозни, колкото изглеждат на пръв поглед. Хората, които са близки и искрено се обичат, непременно ще намерят общ език.

Стрелец – Днешната разрушителна опозиция между Уран и Венера се опитва да потуши страстите ви. Може да почувствате известно безпокойство. Но не търсете спасение и утеха в нездравословната храна и алкохола. Дръжте емоциите под контрол.

Козирог – Днес звездите ще помагат на активните и енергични представители на знака. Тези, които се чувстват по-мързеливи, бързо да се отърват от апатията и да се вземат в ръце. През деня може да се сблъскате с истерията на други хора. Останете спокойни и обективни, и избягвайте чуждата лудост.

Водолей – Денят ще е изпълнен с ярки впечатления. Научете се да се наслаждавате на малките неща, но не очаквайте магически промени. Използвайте организационният си талант и се съберете с приятели. Днес е чудесен ден за забавление.

Риби – Нехармоничните взаимоотношенията на Венера с Уран ще ви накарат да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Ще бъдете податливи и лесно може да загубите ума си в любовната авантюра.