Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес ще сте заслепени от любов

Овен – Фокусирате вниманието си върху работата, получавате необходимата енергия, действате ефективно и напълно разкривате своя потенциал. Въпреки факта, че сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че половинката ви да не ви упреква за липсата на внимание.

Телец – Максимално ефективно използвайте добрите шансове. Вслушайте се в мнението на приятели и роднини. Някои от тях могат да ви дадат остроумни нетривиални съвети, като по този начин разширят представата ви за възможен изход от дадена ситуация.

Близнаци – Днес ще се откроят добри възможности. Можете да поемате премерени рискове и да експериментирате. Ще градите планове за новите си идеи. Чувствайте се свободни да казвате, каквото искате, но се старайте да не засягате другите.

Рак – Благоприятен ден в много отношения. Възможно е да бъде положено началото на ползотворно сътрудничество, чрез което ще можете да постигнете целите си или началото на приятелска или романтична връзка, която ще донесе много положителни емоции.



Лъв – Най-добрата стратегия не е да не се съпротивлявате на обстоятелствата, а да се позволи на потока от събития да разреши противоречията. В крайна сметка нещата ще се наредят така, както е най-добре.

Дева – Днес всичко е под контрол, няма непредсказуеми неща. Колкото повече работа имате, толкова по-добре. Особено полезна е физическата работа у дома. Подходящ ден за физическо натоварване, но мускулно-скелетната система е уязвима, особено краката, глезените. Внимавайте за наранявания.

Везни – Днес е подходящ ден за посвещаване на времето на дома и семейството. Изненадайте любимите си хора, раздайте целувки и прегръдки, правете комплименти, шеги. На работното място е възможно да се конфронтирате с колега. Спонтанни контакти ще донесат полезна информация за вас.

Скорпион – На работното място се опитайте да бъдете по-спокойни. Наблегнете на качеството, а не на бързината, с която можете да работите. Внимавайте на кого доверявате любовните си тайни и малките проблеми.



Стрелец – На този ден ще имате добра възможност още веднъж да покажете своята ерудиция и чувство за хумор - това ще разведри обстановката и ще внесе разнообразие в обичайния ход на работния процес. В любовта помислете два пъти, преди да дадете обещание.

Козирог – Днес сте енергични и благоразположени. Посветете се на приятелствата и семейството си, имате нужда от затоплящи взаимоотношения. Това е добър ден за разрешаване на недоразумения с приятели, партньори и прошка помежду ви, особено първата половина на деня.

Водолей – Когато уточните какви са вашите приоритети, несъмнено ще вземете правилните решения. Вие копнеете за интелектуални предизвикателства и вероятно ще започнете проект, който изисква мислене и творческа работа.



Риби – Романтиката на любовта днес може да ви накара да затворите очите си за много неща, така че да забравите здравия разум. Вземайте решения, водени не само от емоциите, но и от логиката.