Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес ще стигнете далеч с чара си

Овен – Най-красивите неща в живота са безплатни, просто трябва да се научите да ги ползвате. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на партньора си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфтящото дърво ...

Телец – Днес някой ще ви обсипе с комплименти, които ще ви накарат да се почувствате специални. В крайна сметка ще повярвате, че хората забелязват вашите качества и усилия и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Близнаци – Не губете времето си в ненужни обяснения. Никой не трябва да знае вашите намерения. Възможно е да загубите важен предмет или документ, да пропуснете важно събитие. Намалете темпото, научете се да се наслаждавате на мига.

Рак – В професионалната област нещата се развиват спокойно и без проблеми. Избягвайте да влизате в дискусии и разговори с хора, които бързо избухват. Не обвинявайте себе си за недоразуменията в любовта - не забравяйте да помислите и за себе си.

Лъв – Проверете източниците на информация и не предприемайте нищо, докато не сте сигурни, че е вярна. Вие ще можете да се измъкнете от някакъв конфликт без никакви последствия. В любовната сфера освен от вашите, интересувайте се от желанията и на партньора си.

Дева – Преди да вземете решения днес, помислете как ще повлияят на бъдещето ви в утрешния ден. В любовта разчетете внимателно езика на тялото на вашите ухажори. Той може да ви разкрие послания, които с думи не ви казват.

Везни –Някой ще ви повери тайна. Без значение колко ще ви се иска да я споделите с друг човек, не го правете, защото можете да имате големи главоболия. Бъдете лоялни. Ако мислите, че не можете да носите такова бреме върху гърба си, прекъснете поверителния разговор преди да стане твърде дълбок.

Скорпион – Сега се отдръпнете от хора, които крадат от вашата енергия и които винаги се оплакват. Вашето настроение зависи до голяма степен от вашата компания, затова се сприятелявайте с хора само с позитивни чувства. Това не е ден за приключения и ненужни рискове. Останете си във вашата безопасна зона.

Стрелец – Съсредоточете се върху работата си, която може и да ви затрудни днес. В професионалната област не се опитвайте да бъдете прави на всяка цена, понякога можете да направите грешка и вие.

Козирог – Вашият ентусиазъм ви отвежда в правилната посока и разговорите, които ще проведете ще повишат духът и настроението ви. Не забравяйте да намерите време за себе си и да се отпуснете.

Водолей – Нещата около вас ще се движат с ускорено темпо, но останете спокойни и се наслаждавайте на всеки момент от живота си. В любовта положете максимални усилия и се стремете към това, което желаете.

Риби – Ще се съсредоточите върху стратегиите си за постигане на целите, време е да си върнете формата. Напрежението в професионалната област няма да ви се отрази, но търсете по-спокойна работна среда. В любовта бъдете по-отворени и с чар ще постигнете всичко, което искате.