Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес следвайте любовните си инстинкти

Овен – Успехите в работата ще надхвърлят очакванията ви. Но те ще станат причина за завистта на колегите ви. Подходящо е за отпускане в компанията на приятели или любим човек. На хоризонта ще се появи нова личност, която ще ви заинтересува.

Телец – Вие обикновено сте човек, на който не му пречи хаоса, но днес ужасно ще ви дразни. Влезте в действие, въведете ред във всеки ъгъл, всяка папка, шкаф, всяка част на живота си. Упоритостта ви ще се окаже полезна в областта на любовта.

Близнаци – Да бъдете в центъра на вниманието не е сред вашите приоритети, но днес много очи ще се насочат към вас, без да ви питат дали търсите внимание или не. Покажете им какво трябва да видят. Стремете се да бъдете най-добрата версия на себе си. Повишеното самочувствие ще ви отведе до висините.

Рак – Погрижете се за тайните си, не се доверявайте на никого. В противен случай можете да станете обект на клюки. Ако искате да актуализирате гардероба си, планирайте днес пълноценно пазаруване. Шопинга ще ви донесе истинско удоволствие!

Лъв – Винаги казвайте истината и нищо друго освен истината. Днес „добронамерените“ лъжи могат да имат дълготрайни последици за отношенията. С интелекта и прекрасния си ум ще привлечете вниманието на някого, когото харесвате от дълго време.

Дева – Днес ще бъдете изпълнени с положителна енергия и ентусиазъм. Добър момент за романтика, за срещи и признания в любов. Разнообразието е подправката, от която се нуждае вашата връзка.

Везни – Днес да бъдете активни ще е истинско удоволствие за вас. Няма да срещнете препятствия. Хармонията обаче ви е гарантирана, само докато претенциите ви не са твърде високи. Благоприятно е за личните ви отношения.

Скорпион – Благоприятен ден за общуване. Лесно ще заинтересовате околните с вашите предложения и идеи. През втората половина на деня не е изключено ново запознанство, което да има романтично продължение.

Стрелец – Бъдете горди от постиженията си и ги отпразнувайте, независимо колко малки са те. Когато цените работата си, другите също ще го правят. Повишеният оптимизъм ще подтикне някои Стрелци да предприемат рискован ход.

Козирог – Избягвайте спорни теми за обсъждане. Преди да вземете решение, помислете какво ще получите и какво ще загубите с него. Ако положителните страни са повече от отрицателните, продължете напред!

Водолей – Днес искреността може да бъде експлозивна, затова се въздържайте от всякакви коментари. Възможно е да се сблъскате с някакви ограничения. Мнозина от вас ще изпитат прилив на романтични чувства.

Риби – Днес следвайте интуицията си, защото само тя може да ви отведе на правилното място. Обърнете внимание на всичко красиво и възвишено. Следвайте любовните инстинкти, но запазете здравия си разум.