Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес сте майстори в съблазняването

Овен – Да запазите спокойствие днес няма да е лесно. Възможно е да срещнете трудности на работа или в къщи, но те няма да са толкова сериозни и едва ли ще има някакви последици. Трудно е да не се ядосвате на другите, когато ви провокират.

Телец – Много от вашите действия няма да се харесват на околните, затова често може да сте критикувани. Съществува риск от спор със съюзници и приятели, както и един неприятен разговор, след което настроението ви ще се развали за по-дълго време.

Близнаци – Благоприятен ден от професионална гледна точка, в работата можете да постигнете голям успех. В началото на деня ще работите упорито, но по-късно ще почувствате нужда от почивка. Непременно направете пауза. Натоварването няма да ви се отрази добре.

Рак – Този приятен ден ще ви дари много положителни емоции. Днес сте готови да изгорите някои мостове зад себе си, да направите обещания, че няма да се върнете повече назад, но помислихте ли достатъчно добре?

Лъв – Денят ще върви добре, ако сте внимателни. Вярвайте в силите си и не отлагайте новите неща. Дори и нещо да се обърка отначало, ще имате възможност да го оправите малко по-късно. Промени към по-добро в личните отношения.

Дева – Денят ще премине тихо и спокойно. Важни събития и сериозни сътресения са малко вероятни днес. Има много неща, които ще изискват внимание и отговорният подход от ваша страна.

Везни – Очаква ви лесен и приятен ден. Единственият му недостатък е липсата на интересни възможности, от които бихте могли да се възползвате. Тъй като сте разсеяни и времето си минава, старите задачи остават нерешени и плановете не могат да бъдат реализирани.

Скорпион – За щастие нищо не ви пречи да се забавлявате. Можете да се видите със стари приятели, да изненадате любимия човек с приятна изненада. Добър ден за нови запознанства. Тези, които искат да разширят своя социален кръг, трябва да присъстват на някои интересни събития.

Стрелец – Може да имате един ползотворен ден и да постигнете отлични резултати, ако си направите предварително план за действие и обмислите внимателно и последния детайл. Днес направете нещо различно и което да ви е приятно.

Козирог – Началото на деня може да бъде трудно. Но ако в този момент изберете правилната линия на поведение, то определено ще постигнете успех. Необходимо е да слушате интуицията: тя бързо ще ви подскаже, какво е по-добре да предприемете.

Водолей – Възможно е да имате разногласия с приятели или други близки хора. Но всички спорове са временни и мирът може да бъде възстановен бързо. Връзката с любимия човек може да бъде засенчена от подозрение и ревност, но скоро и там хармонията ще се възцари.

Риби – Изискванията, които другите хора ще отправят към вас, ще източат вашата енергия, но не се оставяйте да попаднете под чуждо влияние. Силни сте в съблазняването и това ще се отрази позитивно в областта на любовта.