Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес сте неудържими, ще постигнете всяка цел, която си поставите

Овен – Чувството ви за хумор ще ви отвори много врати и ще излъчвате особен чар, който няма да остане незабелязан. В любовта ще бъдете по-ефективни, деликатни и внимателни и ще постигнете стабилността, която търсите.

Телец – За да бъде денят плодотворен, трябва да планирате действията си, дори и в малките неща. В този ден по-добре спазвайте мярката във всичко, ограничавайте се. Звездите ви предупреждават да не харчите пари за мимолетни желания.

Близнаци – Имате талант да виждате ясно намеренията на другите хора. Интуицията ще ви накара да взимате някои бързи решения. От вас зависи дали ще получите това, което заслужавате. Помислете за начина, по който изразявате желанията си.

Рак – Меркурий дълго време ще пътува през вашия знак. Това е време, в което трябва да сте смели и решителни в ходовете си. Умът ви ще работи със скоростта на светлината, затова го използвайте за постигане на целите си.



Лъв – Денят може да донесе неочаквани събития, защото влиянието на външните обстоятелства е силно. Звездите ви съветват да бъдете внимателни и предпазливи в паричните въпроси, тъй като лекомислието може да създаде проблеми.

Дева – Ще сте склонни да се затворите в себе си и да се потопите във вътрешния си свят. Мнозина ще изпаднат в меланхолия. Приятелите ви ще ви дадат много причини да се чувствате щастливи и уверени. Махнете всякакви негативни мисли от ума си.

Везни – Някои добри новини ще ви освободят от притеснения. Изведнъж ще се почувствате свободни и спокойни. Не позволявайте на други хора да влияят на бъдещите ви планове. В любовта се разбирате добре с партньора си.

Скорпион – Трябва да се отбележи, че днес изпълнението на вашите проекти и планове зависи не само от вашите лични усилия, но и от успешната комбинация от обстоятелствата, но до 15ч е малка вероятността да е такава.



Стрелец – За активна работа и разширяване на контактите денят не е подходящ. Това не означава, че трябва да прекарвате времето в бездействие. Успехът днес идва благодарение на личния чар, оптимизма и общителността.

Козирог – Първата половина на деня може да ви донесе напрежение днес. В късния следобед обаче може да получите някои добри новини. Имате нужда от време и пространство, за да си починете от някои хора около вас.

Водолей – Днес нещо може да попречи на изпълнението на вашите планове. Бъдете по-внимателни, защото страстта към съмнителни и рисковани приключения нараства. Може да решите да направите компромис, за да задоволите нечии желания.

Риби – Марс във вашия знак ви прави неудържими и нищо не е пречка за вас. Имате такава сила и инерция, че ще постигнете всичко, за което сте се настроили. В любовта не се опитвайте да контролирате ситуацията на всяка цена.