Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес сте заслепени от любов

Днес тайните неща могат да станат явни. Трябва да бъдете особено внимателни. Енергията на деня е пасивна, не предразполага към решителни действия.

Овен – Фокусирате вниманието си изцяло върху работата. Времето е подходящо за обсъждане на семейни проблеми, които по един или друг начин са свързани с парите. Бъдете търпеливи с близките, дори мненията ви да не съвпадат по някакъв начин.

Телец – Максимално ефективно използвайте добрите шансове, които ви се предоставят. Ден за разрушаването на бариерите и премахването на ограниченията. Звездите съветват да бъдете дипломатични и да не влизате в открити конфликти с никого.

Близнаци – Днес ще се откроят добри възможности. Можете да поемате премерени рискове и да експериментирате. Ще градите планове за новите си идеи. Във връзка с любим човек не е изключено напрежение, но лесно можете да хармонизирате ситуацията с правилните думи.

Рак – Вие сте донякъде капризни и непостоянни. Възможно е да има противоречие между вашите желания и реалните обстоятелства. Звездите ви съветват да не обръщате внимание на несъвършенството на света.



Лъв – Имате много енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и творчество. Всяко нещо, с което се захванете в този ден, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте.

Дева – Непредвидени промени могат да променят плановете ви, но доброто ви настроение ще ви помогне да се справите с малките проблеми. Въпреки това бъдете много внимателни. Добър ден за общуване с приятели и съмишленици.

Везни - Ще подхождате към всичко по много практичен и отговорен начин, който ще ви помогне да вземете правилното решение. Може да има приятна изненада за вас, така че срещайте се с хора, общувайте.

Скорпион - Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но е необходима инициатива, за да се доближите до желаните резултати. Ограничете разходите за удоволствие. Голяма е вероятността някое ново лице да привлече интереса ви.



Стрелец - Днес ще се почувствате силни и уверени, ще можете лесно да реализирате стратегиите си. Изобщо не трябва да разчитате на другите, а единствено на собствените си сили. Може да се почувствате привлечени от някого.

Козирог – Днес сте енергични и добре благоразположени. Бъдете учтиви. Това е добър ден за разрешаване на недоразумения с приятели, партньори и даване на прошка, особено първата половина на деня.

Водолей – Когато уточните какви са вашите приоритети, несъмнено ще вземете правилните решения. Може да ви дойдат пари, които не сте очаквали. Денят на разширяващите се перспективи. Можете да очаквате добър обрат на някои събития.

Риби – Любовта днес може да ви накара да затворите очите си за много неща, така че да забравите за здравия разум. Вземайте решения водени не само от емоциите, но и от логиката. Бъдете по-внимателни с финансите, нежелателно е да давате пари назаем.