Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес ви е ден за любов

Днес се увеличава вътрешната ни уязвимост, но от друга страна, няма изход на емоции навън. Затова в такива дни изглеждаме твърде безчувствени и студени, защото се опитваме да се скрием зад маска, без да показваме чувствата си.

Овен – Що се отнася до професионалния ви живот, ще откриете, че това не е подходящ ден да започнете нещо ново или дори да прегледате съществуващите си планове. Каквото и да планирате да правите, оставете го за друг ден, когато ще имате по-голям шанс за успех.

Телец – Не бързайте, ако трябва да вземете важно решение, защото може по-късно да съжалявате. Само търпението ще ви помогне да получите това, което искате. Пазете се от приемане на крайни нагласи.

Близнаци – Преди да поемете инициативата, за каквото и да е, първо се убедете, че моментът е подходящ за това. Може да трябва да решавате трудни проблеми, но това не е повод да се лишавате от почивка. Важно е да запомните, че почивката е от съществено значение.

Рак – Ако трябва да скъсате с нещо, което не ви харесва, възползвайте се сега и го направете решително и без страх. Днес не стойте вкъщи, излезте и се насладете, защото можете да преживеете прекрасни моменти.



Лъв – Време е да направите промени в живота си или да вземете решения, които отварят нови пътища за вас. Можете да срещнете хора, с които се разбирате чудесно и може би да дадете втори шанс на някой, когото вече познавате...

Дева – Ще изживеете много интензивни моменти и монотонността няма да е част от ежедневието днес. Животът ви може да вземе прекрасен обрат. От вас зависи да се възползвате максимално от предстоящите промени.

Везни – Спрете да се мъчите с проблеми, които не можете да разрешите; животът ще бъде този, който отговаря за поставянето на нещата на тяхно място. Погрижете се за външния си вид и се насладете на себе си. Ще видите как настроението ви се подобрява и ще се чувствате сияещи и успешни.



Скорпион – Това, което сте планирали, ще бъде изпълнено на 100%. Но имайте предвид, че енергично ще трябва да се концентрирате върху важни въпроси. Решавайте битови и финансови проблеми заедно с любимия човек.

Стрелец – Може да се притеснявате за нещо, но с преминаването на Венера през вашия знак, ще можете да преодолеете неуспехите и да се усмихнете отново. Избягвайте да разпръсквате сили, преследвайки много цели едновременно и се съсредоточете върху това, което е наистина важно.

Козирог – Ще осъзнаете, че сте способни да направите много повече, отколкото сте мислили и да стигнете дотам, където искате, и това ще ви накара да се почувствате силни и могъщи. Мобилизирайте цялата тази енергия, която ще изпитате, защото всичките ви усилия ще дадат много добри резултати.



Водолей – Можете да се обезсърчите, без онази жизнена и положителна енергия, която ви характеризира, поради това, че сте имали забързан и изтощителен ритъм, който ви се отразява. Трябва да си починете, за да видите всичко от по-благоприятна гледна точка и да полетите отново.

Риби – Няма проблеми в Рая, когато става въпрос за вашия любовен живот. Това означава, че можете да продължите напред и да направите приятни планове за вас и партньора ви как да се насладите на този ден.