Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес ви е ден за любов

Препоръчва се изхвърлянето на ненужни неща - това ще освободи не само от физическото, но и от енергийното пространство в дома. Подходящ момент да общувате с любимия си човек.

Овен – Днес трябва да се съобразявате не само с желанията и чувствата си, но и с външните обстоятелства. В напрегната ситуация е по-добре да не доказвате нищо на никого. От финансова страна избягвайте твърде рисковани инвестиции.

Телец – Може да се появи известно напрежение. Влиянието на Сатурн има нещо общо с това. Не се притеснявайте, ще успеете да преодолеете и това ново предизвикателство. Може да е време да се включите в кауза, която ви е близка до сърцето.

Близнаци – Днес е важно да поддържате спокойствие, което от своя страна може да зависи от баланса между дом, работа, семейство и лични интереси. В противен случай не са изключени малки неприятности, семейни раздори.

Рак – Ако запазите цялата увереност в себе си и не се оставяте да бъдете повлияни от околните, денят обещава да бъде перфектен! С малко повече усилия можете да получите всичко, което искате.



Лъв – Мнозина от вас ще се окажат заложници на предишните си планове или задължения, без да им оставят избор. Не бива да влизате в скучни спорове. Помнете, че любовната хармония днес лесно може да се наруши и трудно да се възстанови.

Дева – Бъдете упорити, независимо колко препятствия стоят на пътя ви. Трябва да вярвате в себе си и да не позволявате на другите да се съмняват във вас. Може да сте твърде строги към хората около вас, защото ще сте склонни към перфекционизъм.

Везни – Време е да си поставите нови предизвикателства, да погледнете по-далеч в бъдещето и да се възползвате от малките удоволствия, които ви предлага ежедневието. Отдавна не сте се чувствали толкова добре.



Скорпион – Някои от вашите „приятели“ не ви показват истинското лице и се опитват да се възползват от вас. Научете се да различавате истинските приятелства от фалшивите. Свалете розовите си очила и се огледайте добре. Покажете, че не сте наивни.

Стрелец – Днес вниманието ви ще е изцяло погълнато от партньорските отношения и домашните отговорности. Не позволявайте на емоциите ви да господстват над вас, бъдете обективни и разумни, защото само спокойствието ще ви помогне да разрешите проблемите.

Козирог – Енергията на деня е насочена към дома или по-точно към решаване на ежедневни проблеми, така че бъдете готови да прекарате целия ден в домакинска работа, ремонти, подреждане. Отделете си време да се погрижите за здравето си и отдадете на заслужен релакс.



Водолей – Мнозина ще предпочетат тишина, спокойствие, свобода, релаксация у дома. Кратката почивка ще спомогне за презареждане на батериите ви. Погрижете се първо за себе си и едва тогава мислете за другите или други неща.

Риби – Човек може само мълчаливо да ви завижда на изкуството ви да маневрирате в обстоятелствата. Днес звездите ви съветват да се насладите на интимната страна на любовта, в най-широкия смисъл на думата.