Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днес звездите са на ваша страна

Опитайте се да прекарате този ден без емоционални изблици. Също така не спорете, не се карайте. Старайте се да пребивавате в спокойна обстановка.

Овен – Оставили сте някои лични проблеми без нужното внимание в отношенията си и те постепенно са се превърнали в хронични. В резултат на което в момента може да се изправите пред неблагоприятно развитие на някои ситуации.

Телец – Денят не е особено подходящ за сериозни разговори с хората около вас. Те само биха могли да натегнат обстановката и да донесат търкания между вас и другите. Затова просто опитайте да се дистанцирате. Не насилвайте нещата.

Близнаци – Ще е по-добре днес да отложите всички важни решения и задачи за друго време. Вашите финанси се нуждаят от по-внимателното ви отношение. Старайте се да общувате с хора, които могат да повдигнат духа ви.



Рак – Направете всичко, което е по силите ви, за да се справите с някои трудни ситуации, в които може да изпаднете с колеги и също внимавайте, ако сключвате сделки този ден. Грижете се за себе си и се отдайте на дейности, които ви носят удоволствие.

Лъв – Бъдете по-внимателни в това как се справяте с работата си и предимно, когато става въпрос за решения около споразумения и сътрудничество, които засягат бъдещето ви. Добре ще е да се държите по-сдържано днес, ако искате да избегнете всякакви недоразумения.

Дева – Ако не се откажете да вървите по пътя, по който сте тръгнали, то скоро ще успеете да постигнете това, което сте си поставили за цел и ще получите своите заслужени награди. Посветете малко повече от времето на партньора си.

Везни – Старайте се да запазите хладнокръвие независимо какво се случва. Финансите ви са донякъде извън контрол. От вас зависи да предприемете стъпки и да възстановите реда, за да не се изгубите в лабиринт от дългове.

Скорпион – Необходимо е да бъдете реалисти, за да избегнете всякакви грешки или объркване. Работата ви може да ви погълне и отнеме цялата ви енергия днес. На пътя ви се откриват възможности, които ще ви позволят да докажете своята смелост.



Стрелец – Хубаво ще е да оставите важните кариерни решения за друго време. Ако сте във връзка, постарайте се да се сближите с партньора си, да прекарате заедно няколко хубави моменти и да се обвържете по-тясно.

Козирог – С правилните действия ще е възможно да разрешите почти всеки проблем, който ви се изправи насреща. Не забравяйте, че спокойствието е най-важното нещо. Оставете разума да ви води, за да избегнете излишни неприятности и после да съжалявате.

Водолей – Работата ви днес може да е много натоварваща. Но ако се концентрирате и запазите спокойствие, ще се справите блестящо с всичко. Сега избягвате вземането на важни решения за бъдещето.

Риби – Звездите са на ваша страна и скоро ще ви помогнат да видите по-ясно ситуацията си. Отделете време и направете някои добри планове за бъдещето. Опитайте да се организирате и да се придържате към графика си.