Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, днешният ден е съдбоносен за вас!

Овен - Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Днес е подходящо за шопинг, забавление, активна почивка.

Телец- Ще действате ясно и уверено, както винаги. Не се обезсърчавайте от временни финансови затруднения, те скоро ще преминат. Съсредоточете се върху подобряване на отношенията с близките.

Близнаци –Свободните представители на вашия знак с активна позиция имат всички шансове да организират личния си живот по-добре. Предприемете необходимите действия и ще намерите своето щастие! А обвързаните нека да не провокират ревността на своя партньор.

Рак – Бъдете отворени и чуйте какво казват хората около вас. Въпреки че вие сте човек, който предпочита да следва собствената си интуиция, днес вземете под внимание съветите на други хора.

Лъв – Планетите ще възнаградят най-смелите от вас. Ще има възможност за решаване на професионални и лични проблеми. Не са изключени романтични изненади, неочаквани признания в любов.

Дева – Днес се смейте, забавлявайте се, бъдете любопитни, радвайте се на дреболии и танцувайте, когато никой не ви вижда. Каквото и да правите за удоволствие, извлечете максимума от момента.

Везни – Някой от вашата среда изпитва явни симпатии към вас. Остава да решите какво ще правите, но ако имате вече партньор, тогава не се препоръчва да флиртувате, в противен случай може да предизвикате реални проблеми. От играчка може да стане плачка.

Скорпион –Вече сте готови да поемете някои рискове в работата, не се отказвайте от планираното действие - който не рискува, не пие шампанско! Не смесвайте професионалните с личните взаимоотношения. Началото на служебен флирт в офиса може да съсипе вашия авторитет.

Стрелец – Обвързаните от вас днес ще имат основание сериозно да разговарят със своята половинка. Но не бъдете прекалено строги, снизхождението още не е навредило на никого! Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате.

Козирог – Ако се зародят спорни въпроси в семейството, компромисът е наложителен, иначе усложненията са неизбежни. Старайте се днес да заобикаляте големите търговски центрове. Рискувате да похарчите много пари за напълно ненужни неща.

Водолей –Днес звездите ви дават зелена светлина. Щастието и късметът ще бъдат на ваша страна. Ще проговори вашата човечност и ще помагате на по-слабите, ще подадете ръка на тези, които потъват. Ще чуете тяхното топло „Благодаря” и усмивката ще грейне на лицето ви.

Риби – Изборът, който правите днес, ще бъде важен за бъдещето ви, затова решете в коя посока искате да се движите. Ще успеете да излезете от една трудна ситуация и ще се чувствате доволни от постигането на добри отношения с някого.