Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, на крачка сте от постигането на целта си

Овен – Могат да се появят нови задачи, върху решението на които ще се съсредоточите, като оставите настрана всичко останало. Този ден носи много силни емоции, просто една дреболия е достатъчна, за да загубите равновесие.

Телец – Добър ден за общуване. Харизмата ви помага при решаване на делови и лични проблеми. Не бъдете обаче прекалено превзети – снобизмът е вреден за здравето. Занимавайки се с монотонни работи, бързо започвате да се отегчавате.

Близнаци – Едно е да искате промени и е съвсем различно да предприемете конкретни стъпки, за да ги осъществите. Не очаквайте да трансформирате живота си за един ден, ще се движите бавно, но сигурно. Най-важното нещо е да започнете отнякъде.

Рак – Вие гледате на много неща различно от другите хора, така че понякога ги изненадвате с идеите си. Не са изключени финансовите затруднения. Най-често те са резултат от прекомерно разточителство.



Лъв – Днес ще бъдете в центъра на вниманието на хората, които ви заобикалят ежедневно, но не ви забелязват през останалото време. Твърде здраво сте се вкопчили в нещо. Никой няма да ви го вземе, но „заетите ръце” може да ви попречат да получите нещо по-добро.

Дева – Много плодотворен ден, можете да постигнете значителен успех в работата си, да се справите с по-сложни задачи. Само че не забравяйте, че и вие се нуждаете от почивка. Прекалената работа може да ви накара да се почувствате по-зле.

Везни – Оставете се на волята на обстоятелствата, плувайте по течението. Всичко ще бъде както трябва. Силните чувства могат да замъглят вашия взор. Имате склонност да вземате нещата твърде много присърце. Там, където царят емоциите, логиката не властва.

Скорпион – Каквото и да се случва наоколо, вие успявате да запазите спокойствие. Спонтанните действия на някои хора могат да ви изнервят и да затруднят намеренията ви, но препятствията обаче няма да ви накарат да изоставите плановете си.



Стрелец – Днес от вас няма да хвърчат искри, макар че и това не е гарантирано. Ако се стремите към лидерство, сега е лесно да го постигнете. Ще привличате вниманието на всички, защото сте наясно по всички въпроси.

Козирог – Хубаво е да имате уважително отношение към гледната точка на някого друг, но днес е по-добре да се придържате към собственото си мнение и да не отстъпвате от позициите си. Може да ви възложат отговорност, която не желаете да поемете. Не отказвайте веднага, кажете вашите условия.

Водолей – Безусловно с хаоса започва всяко начало, но създавайки хаос в собствения си живот, не се надявайте, че ще се получи начало на нещо ново и прекрасно и при вас. Въвеждането на малко ред съвсем няма да ви навреди.

Риби – Вие сте крачка от постигането на някаква цел, желание, резултат. Може би ще научите нещо, което още не е станало обществено достояние. Възможно е приятелите ви да ви предложат нещо интересно. Не бързайте да отказвате.