Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, не оставяйте чувствата да вземат връх над разума

Овен – Днес ще бъдете лесно избухливи, но старайте се да избягвате спорове, конфликти, изблици на гняв (дори да е справедлив). Бъдете внимателни с остри и режещи предмети, има вероятност за инциденти.

Телец - Трудностите, с които сте принудени да се справяте, могат да причинят стрес и намаляване на енергията ви. Вие героично се опитвате да се задържите на повърхността и да действате така, сякаш нищо не ви притеснява. Така вие превъзхождате сами себе си, като показвате колко сте силни.

Близнаци –Мнозина ще недоволстват през целият ден и ще имат склонност към критикуване. Мнението на другите няма да ви притеснява ни най-малко. Вие сте уверени в своята правота и във всичко, което правите. Днес трудно ще правите компромиси.



Рак - Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Лъв
- Не е време да се вземат решения за големи промени, обстоятелствата все още не са узрели. Днес настроението ви може да бъде меко казано бунтарско. Пазете се да не произнасяте тежки и груби думи, защото могат да пострадат личните ви отношения.

Дева - Днес е добре да прекарате известно време в уединение. Комуникацията с природата също ще ви се отрази добре: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето емоционално здраве. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.



Везни - Напрегнат, но не толкова лош ден. Не падайте духом, ако нещо се обърка. Склонни сте да придавате прекалено голямо значение на незначителни неща. Ще се почувствате по-добре, ако успеете да намерите нещо интересно, което да правите.

Скорпион
-Днес не предприемайте сложни дела, освен ако не разчитате на надеждни помощници. В отношенията си с партньора си, покажете повече отстъпчивост. Насочете енергията си към положителни неща.

Стрелец - Настроението ви ще е променливо. Понякога дребните неща могат да ви накарат да изгубите търпение. Нужно е да бъдете по-сдържани и да не се поддавате на случайните си пориви. Опитайте се реално да погледнете на нещата, което ще е трудно.



Козирог – Жените ще реагират по-остро на разни неща. Мъжете по-трудно ще сдържат своите инстинкти. Могат да станат по-груби и агресивни, включително в секса. Не са изключени семейни войни.

Водолей – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени личности, както и от битови инциденти.

Риби – В личните отношения не оставяйте чувствата да вземат връх над разума. Под въздействие на някои преживявания може да се чувствате объркани или разколебани. В момента не сте съвсем обективни, за да видите реалността такава, каквато е.