Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очаква ви красив и сантиментален ден

Овен – Най-накрая можете да направите това, което отдавна искате – нещо наистина интересно и необичайно. Хората около вас с готовност подкрепят вашите планове, помагат за тяхното изпълнение. Може да има леко неразбирателство с близките, но бързо ще го преодолеете.

Телец – Утрото дава шанс да се справите с онова, което не се е получавало дълго време. Важно е да не бързате, особено що се отнася до изпълнението на амбициозни планове. Дайте си време за обмисляне на всяка стъпка – така ще избегнете малките трудности и досадните загуби.

Близнаци – Незначителни проблеми не могат да бъдат избегнати. Важното е вие да не ги приемате за големи и да не им отдавате значение. Звездите ще бъдат на ваша страна. Уверете се, че всичко върви добре.

Рак – Денят ще бъде много ползотворен, ако разчитате само на себе си. Опитайте се да избягвате общуването с хора, които не предизвикват симпатия и уважение у вас, такива контакти могат да ви извадят от равновесие.


Лъв – Всичко върви добре, няма сериозни причини за вълнения и тревоги. Можете да правите това, което сте планирали отдавна, или да се заемете с нещо съвсем ново. Срещата с приятели ще ви зареди с добра и позитивна енергия.

Дева – Ще искате да прекарате деня с добри приятели. Ще искате да изпиете една чаша вино, но с най-високо качество. Ще искате да се облечете простичко, но впечатляващо. Минималистичният начин на живот ще ви направи изключително привлекателни. Хората обичат тези, които не усложняват живота си излишно. Любовта може да ви намери, когато най-малко го очаквате.

Везни – Ще останете оптимисти, дори ако възникнат трудности при никакви обстоятелства няма да се откажете от плановете си. Следобед са вероятни неочаквани срещи. Някои Везни трябва да се отправят на пътуване, където ще получат много ярки емоции.

Скорпион – Бъдете внимателни следобед. По това време вие ставате особено лековерни. Хармоничните взаимоотношения са от ключово значение за доброто сътрудничество. Използвайте дипломация.


Стрелец – Бъдете настойчиви и ще успеете да се справите с всички трудности. Този ден може да ви донесе нови предизвикателства. Възможни парични постъпления. Денят е подходящ за закупуване на някои полезни неща за дома, например мебели или домакински уреди.

Козирог – Днес би било много по-полезно наистина да оцените ситуацията и вашите възможности – това ще бъде първата стъпка за промяна. Старайте се да не давате обещания: изпълнението им ще бъде по-трудно, отколкото си мислите сега.

Водолей – Вие отлично разбирате колко е важно да запазвате самообладание, но все пак сте нервни. Трудно ще се избегнат неприятни разговори. Опитайте се да ги сведете до минимум, не губете време за хора, които мислят само за собствените си интереси.

Риби – Стоите на кръстопът и се чудите какъв път да изберете и знаете, че трябва да вземете това решение бързо. Отворете душата си. Днес ще искате да споделите чувствата си с човек, на когото имате доверие, така че ви очаква сантиментален ден.

Четете още: Близнаци, внимавайте около 12-ти октомври