Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очаква ви любовен ден

Овен – Днес е благоприятен ден. Може да получите от съдбата неочакван бонус: аванс, някаква компенсация, важна информация. Внимавайте да не пропуснете шанса си. Ще бъдете емоционални и възприемчиви към външни влияния. Избягвайте рутинната работа.

Телец – Днес ще успеете да откриете нещо ново в добре познатите ви неща. Настроението ви ще е променливо според обстоятелствата. Ценете убежденията на другите хора, уважавайте навиците и желанията им. Партньорските взаимоотношения са много важни сега.

Близнаци – Един хубав и позитивен ден. Важен за вас ще е емоционалният дух. Прилив на вдъхновение може да ви накара да се заемете с работа, която досега сте отлагали по различни причини. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите в този момент.

Рак – Днес ще стигнете до някакви открития или ще имате прозрения. Ще бъдете твърде заети с работа, общуване. Обменът на информация е много важен. Обръщайте внимание на всичко, което става около вас. Бъдете дискретни.

Лъв – Днес ще бъдете силно вглъбени в себе си и делата си. Не се опитвайте да налагате личното си мнение, най-вероятно ще бъдете разбрани погрешно. Денят създава ситуации, които изискват едновременно сътрудничество и заемане на твърда позиция.

Дева – В днешния ден нещата се развиват добре. Личните ви отношения стават по-хармонични. Само внимавайте да не се спречкате за дреболии. Подходящо време да направите нещо приятно за любимия човек.

Везни – Денят ще ви поднесе добри възможности, които не трябва да пропускате. Търсете знаците от Вселената. Обръщайте внимание на всяка подробност. Нещо внезапно може да се промени и вятърът на късмета да задуха във вашата посока.

Скорпион – Околните ще оценят широката ви душа. За любов и романтика е добър ден, когато взаимното разбирателство с любимия човек е на висота. Вечерта звездите ви съветват да прекарате свободното си време в компанията на весели приятели.

Стрелец – Ден на позитивна енергия. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще се прояви вашият огнен темперамент. Препоръчва се повече да релаксирате и да търсите спокойна и отпускаща среда.

Козирог – Благоприятен ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Някои от вас може да срещнат своята съдба случайно на най-неочакваното място.

Водолей – Денят може да донесе добри шансове за мнозина. Чувствате се доста уверени и отворени към нови идеи. Лесно и успешно ще съвместявате по няколко неща наведнъж. За любовта общуването сега е много по-важно от друг път.

Риби – Днес ще се почувствате по-уверени в себе си и ще поемете инициативата в собствените си ръце, за да придвижите нещата напред. Хората ще ви ценят за това, че казвате истината без излишно разкрасяване. Намирате се в емоционален подем. Хубав ден за любов.