Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очаква ви приятна изненада днес!

Овен – В живота ви започват да влизат нови възможности, от които трябва да се възползвате, защото те ще ви направят щастливи. Ваш ред е да се насладите на нещо, с което се борите дълго време и да започнете да виждате плодовете му.

Телец – Трябва да сте готови сами да се справяте с нещата и да не чакате външна подкрепа. Бъдете търпеливи, не давайте воля на отрицателните емоции. Денят е благоприятен за семейно планиране, за обсъждане на проблеми, контакти с роднини.

Близнаци – Ще трябва да се адаптирате към непредвидени събития, които в началото могат да сложат край на търпението ви, но след това ще контролирате ситуацията и ще разберете, че си е струвало. Луната може да ви донесе неочакван късмет.

Рак – Ще ви вълнува това, което правите. Ще имате много положително отношение към живота. В любовта ще се оставите да бъдете повлечени от онази страст и романтизъм, които носите вътре в себе си.

Лъв – На реализирането на предварително съставени професионални планове, може да попречи недоразумение или лошо стечение на обстоятелствата. Вие не сте виновни за това и никой няма да ви обвини в нищо. Не допускайте раздразнението да надделее над здравия разум.

Дева – Малко по малко ще постигнете целите си. Луната ви изпълва с енергия и жизненост. Преди да вземете решение, помислете, направете почивка, възстановете загубената енергия и след това решавайте. Не позволявайте на никой да манипулира вашето бъдеще.

Везни – Ще се насладите на завиден оптимизъм, който ще ви помогне да преодолеете всички неуспехи, които могат да възникнат днес. Няма да ви спре нищо и ще успеете. Луната ви прави привлекателни и предприемчиви.

Скорпион – Днес непредвидените събития могат да повлияят на вашата стабилност, но Луната във вашия знак ви помага да се справите безопасно с предизвикателствата и да се сбогувате с онова, което не ви позволява да продължите напред.

Стрелец – Ако сте претърпели неприятности, време е да обърнете страницата и да си възвърнете самочувствието. Доверете се на силата си. Обградете се с позитивни и оптимистични хора. Луната засилва вашата магия и ви прави загадъчни.

Козирог – Хубав ден. Ще има възможност да се справите с някои трудни въпроси. Възможни приятни събития, свързани с личния живот, децата. Можете да си позволите лукса да правите това, което обичате.

Водолей –Трябва да свършите толкова полезни неща, но днес не ви се прави нищо особено. От бездействието до унинието е една стъпка, но интересните занимания допринасят за доброто настроение.

Риби – Емоционалният фон е благоприятен, денят ви дарява положителна и конструктивна нагласа. Не гледайте назад и се фокусирайте върху настоящето, бъдете себе си. Интуицията ви ще ви насочва. Луната ви носи приятна изненада.