Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, очакват ви вълнуващи събития в любовта

Овен – Това е чудесен ден за изчистване, както морално, така и физическо. Подходящо е за лечебно гладуване, минете през банята, отидете на козметик да направите почистване на лицето. Като цяло целият следобед може да посветите на себе си. Отидете при стилист, сменете прическата (до 12:00 ч. само).

Телец – Добър ден за справяне с малките въпроси, които отлагате толкова дълго. Погрижете се за тях, а за по-сериозните проекти не е много удачно. Следобедът може да посветите на себе си. Купете си нещо - дрехи или бижута. Дори малка фиба или брошка ще ви подобрят настроението за дълго време.

Близнаци – Пригответе се за среща с миналото. Може би ще бъде телефонно обаждане и може би внезапна среща. Ако сред вашите приятели или познати има такива, които сте обидили дори и неволно, звездите ви съветват да поискате прошка, но всички думи трябва да бъдат искрени. Това е като духовно прочистване.

Рак – Денят ще бъде доста интензивен за мнозина. Животът около вас просто ще ври. Укрепвайте взаимоотношенията си. Въпреки това, без значение колко добре върви денят, не бива да се отпускате напълно.

Лъв –
При някои денят ще се окаже напрегнат. За да бъде всичко наред, бъдете любезни към хората. Престанете поне за един ден да мислите за работа и да проявявате независимост във всичко. Ще бъде много приятно за другите да видят малко повече човечност във вас.

Дева – От сутринта ще изпитвате огромен прилив на енергия, готови сте да завладеете върхове. И това е много добре, само върха трябва да бъде избран правилно. Избирайте правилните думи, днес те притежават голяма сила.

Везните –
Звездите ви съветват да внимавате какво казвате, да използвате своето красноречие разумно. Всяка дума, изречена днес, може да бъде както полезна, така и вредна. Не се препоръчва през втората половина на деня да се подстригвате, дори подравняване на бретон да се избягва.

Скорпион – Ако днес сте на работа, то е голяма вероятността да се създаде напрегната атмосфера. Не участвайте в разправии и конфликти, в противен случай проблемът ще продължи дълго. По-добре е да се занимавате с малки ежедневни дела. Време е да обърнете внимание на вашето здраве.

Стрелец – Периодът дава доста възможности, просто трябва да ги използвате правилно. Необходимо е да се подобрят отношенията с другите, а ако няма проблеми, тогава да се заздравят връзките. Препоръчително е да се обадите на приятелите си и особено на тези, с които не сте комуникирали дълго време.

Козирог – Ако не сте нащрек, може да попаднете в неприятна история. Не правете големи планове за работа. Изпълнявайте работните си задължения, но не толкова ревностно. След обяд можете да посветите време на себе си. Ще е добре да отидете да пазарувате, да купите нещо, което да ви зарадва.

Водолей – Думите днес имат специална сила, така че по-малко говорете и внимавайте какво казвате. В любовта си действате инстинктивно, без да мислите и може да се поставите сами в неловко положение. Нека ви води рационалността.

Риби – Няма нужда да се страхувате от нищо, ако вашият кораб плава в правилната посока. Умело ще успете да заобикаляте рифовете като добър капитан. В любовта ви очакват вълнуващи събития. Не се затваряйте в себе си.